Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

100% Масло от чаено дърво 25мл

 • 100% Масло от чаено дърво 25мл
 • оценка:
 •  0/5

  Масло от чаено дърво е натурално средство, което намери широкото използване в козметологията. По количеството на елементи в състава, маслото е числото на лидерите сред етеричните масла.
  В козметиката маслото от чаеното дърво основно се използва в грижата за кожата на лицето. Притежавайки великолепни бактерицидни, противовъзпалителни, противовирусни, противогъбични и заздравяващи качества, маслото е идеално подходящо в грижата за мазна и проблемна кожа на лицето, склонна към гнойни изривания и появата на пъпки. Маслото способства за почистването на кожата, премахвайки гнойта от поразените участъци. Буквално за няколко минути то ефективно се справя със сърбеж и зачервяването на кожата. Привърженици на ароматерапията ценят в маслото на чаеното дърво, това, че то ободрява и извежда от депресивното състояние, връщайки към нормалният живот.
  Не е по-малко активно маслото се използва в различните области на медицината. В качеството на външно средство то способства за премахване на такива проблеми на кожата, като гъбични и паразитни дерматити, лишеи, екземи, циреи, карбункули, гнойни проблеми и много други.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви