Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Agmatine Sulfate +

 • Agmatine Sulfate +
 • оценка:
 •  0/5

  Agmatine Sulfate +, е комплекс с преобладаващ състав на Аргматин Сулфат, предвиден за тези, които целят по-добро напомпване, повреме на тренировка! Агматин сулфат е сравнително ново вещество, което може да увеличи нивата на азотен оксид в кръвта, което води до масивно мускулно напомпване по време на тренировка. Агматин помага да се блокира разграждането на азотен оксид в организма и по този начин Ви дава напомпване, която трае по-дълго от всякога. Затова агматин работи перфектно с например: Аргинин и Цитрулин. Агматин служи не само за увеличаване на нивата на Азотния Оксид, но също може да доведе до увеличаване на: Лутеинизиращия Хормон (LH) и нивата на Инсулиноподобен Фактор на Растежа-1 (IGF-1).
  ➡ Екстремно и продължително напомпване! ➡ Стимулира естественото производство на: GH, LH и IGF-1! ➡ Увеличава хранителен поток към мускулите. възстановяване на мускулите след тренировка. ➡ 50 дози
  Agmatine Sulfate + е внимателно балансирана смес от Агматин Сулфат, Натрий и Калий, които заедно се създават продукт, който осигурява дълготрайно и мощно напомпване. Агматин, забавя разграждането на Азотен оксид (NO) в кръвоносните съдове, което позволява ефекта на напомпване да продължи по-дълго във времето. Насладете се на усещането да ходене с постоянно напомпани мускули. Agmatine Sulfate +, също съдържа Таурин, който помага да се създаде налягане на течностите в рамките на мускулните клетки, което е още една предпоставка, за по-доброто напомпване. Освен това, Таурина ще Ви даде енергия и тонус, за да бъде тренировката Ви, максимално ефективна. Друга съставка, присъстваща в този страхитен комплекс е, Глицин. Глицин е прекурсор на креатин, който се използва за изграждането на ДНК и РНК. Глицин поддържа гликогеновите запаси, вследствие на което повече глюкоза се съхранява за образуване на енергия. Начин на употреба: Приемайте 1 или 2 дози: 20-30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: