Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Апартаменти Меси - мечтаната почивка в Гърция!

 • Апартаменти Меси - мечтаната почивка в Гърция!
 • Апартаменти Меси - мечтаната почивка в Гърция!
 • Апартаменти Меси - мечтаната почивка в Гърция!
 • Апартаменти Меси - мечтаната почивка в Гърция!
 • оценка:
 •  0/5


  Представяме Ви нашите ваканционни апартаменти „Меси“ в Гърция – мечтаното място за почивка далеч от големите хотели и курорти !
  Предлагаме на Ваше разположение 4 самостоятелни напълно оборудвани апартамента в самостоятелна сграда с двор и паркинг. Апартаментите разполагат с по 2 спални с по 2 легла, трапезария с 2 допълнителни легла и напълно оборудван кухненски бокс, баня и тоалетна, тераса.
  Разполагаме с българска сателитна телевизия и wifi интернет!!!
  В двора имате възможност да си направите барбекю и да седнете под дебела орехова сянка, разполагаме с детски кът с батут, буквално до Вас.
  В двора гостоприемно сме отредили и място за престой на Вашите домашни любимци.
  Намираме се в малкото и спокойно курортно селце Паралия Меси в северна Гърция. Селцето се намира на 20км. от Комотини, 100км от Кърджали, 200км от Пловдив и 380км от София. Това е курорта, който е разположен най-близо до ГКПП Маказа и от Кърджали се стига за около час и 20 мин.
  Селото се ползва като вилна зона от гърците и ние сме единствените, отдаващи апартаменти под наем в него!
  Плажа е огромен и пясъчен на 350 метра от апартаментите и е удобно достъпен пеша и с кола! Има едно плажно заведение, но огромната част от плажа е за свободно ползване.
  Селото е разположено в огромен резерват за птици и е заобиколено от езера, поради което всеки ден можете да се насладите на розиви фламинга, пеликани и безброй други видове уникални птици прелитащи и живеещи непосредствено до Вас.
  Морето е уникално чисто, тъй като зоната е резерват и има тотална забрана за изпускане на каквито и да е отпадни води в морето, поради което стомашните проблеми обичайни по Българското Черноморие ги няма.
  И не на последно място обслужването е изцяло на български, тъй като собствениците сме Българи и винаги сме на ваше разположение за всякакви въпроси.
  Цени за наемане на апартамент:
  Май и Октомври – 50 Евро за апартамент на вечер
  Юни и Септември - 60 Евро за апартамент на вечер
  Юли и Август – 70 Евро за апартамент на вечер
  Отстъпки при повече от 9 нощувки или при наемане на цялата сграда(24 легла)!
  Свържете се с нас по всяко време за допълнителни въпроси и резервации.
  Най-важното за нас са доволните и добре отпочинали си клиенти :)

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви