Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 20.10.2016 21:13 !

Апихерба + Q10 260 гр. Безплатна доставка за София

 • Апихерба + Q10 260 гр. Безплатна доставка за София
 • оценка:
 •  0/5

  Апихерба + Q10 260 гр
  ~ЕФЕКТИ:
  Увеличава съпротивителните сили при вирусни инфекции и простудни заболявяния
  Укрепва имунната система
  Допринася за противодействието на организма срещу свободните радикали и токсичните вещества, водещи до туморообразуване
  Съдържа висококачествен естествен растителен коензим Q10.
  Продукта е комбинация от билкови екстракти, коензим Q10 и многоцветен пчелен мед, обогатен с пчелен прашец и прополис.
  Ехинацеята е най-мощният природен имуностимулатор и ефективно средство срещу вирусни и бактериални заболявания. Съдържащите се в нея ехинакозид и ехинацеин се противопоставят на ензима хиалорунидаза, с чиято помощ бактериите проникват в организма.
  Кръвният здравец е много ценна българска билка с доказан антиоксидантен ефект. Съдържа катехини, танини, вит. С, провитамин А - активни вещества, които действат укрепващо върху капилярите. От древността се използва за бързо възстановяване след заболяване и при анемии.
  Коензим Q10 взема участие в преобразуването на храната в енергия и същевременно има силно антиоксидантно действие. Коензим Q10 (isoprenyl benzoquinone/ubiquinone) e витаминоподобна субстанция, естествена за човешкото тяло. Коензим Q10 регулира енергийното осигуряване на клетките и следователно на организма като цяло. Всички наши клетки го съдържат, затова той е есенциален за биохимичните и биологични процеси и поддържането на нашето здраве. Липсата му води до нарушение на енергетичния баланс и различни функционални отклонения. Ако в телата нямаме достатъчно количество Q10, това може да доведе до недостатъчност на сърдечно-съдовата функция, хипертония и много други заболявания. Q10 е биомодулатор на имунитета в организма и регулатор на обменните процеси в нервната клетка. Доказано е, че над 35-40 годишна възраст и при всички заболявания хората страдат от дефицит на Q10, затова той трябва да бъде добавен с храната.
  Съдържащият се в продукта екстракт от прополис е добре изучен като най-силният природен антибиотик с доказано антибактериално, антимикотично и противовирусно действие.
  Пчелния прашец е уникален пчелен продукт, съдържащ всички необходими за организма хранителни вещества: белтъци, въглехидрати, липиди, витамини, микроелементи, ензими, хормони. Това обуславя биостимулиращото му действие за профилактика и лечение при всички видове физически и умствени натоварвания, при невроза, през възстановителния период след заболявания.
  Пчелният мед е уникално не само хранително, но и лечебно средство. Той притежава бактерицидно действие, стимулира обмяната на веществата, ускорява регенерацията на тъканите, има силно противовъзпалително, тонизиращо и имунопротекторно действие. Влияе благоприятно на микрофлората в червата. Благодарение на съдържащото се в него особено вещество „инхибин”, както и на фитонцидите и ароматните вещества в него, пчелният мед е съвършено стерилен продукт. Тайната на неговото консервиране от пчелите още не е напълно обяснена.
  Състав: Екстракти от ехинацея, кръвен здравец, пчелен мед, прополис, пчелен прашец, пектин и коензим Q 10.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви