Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 11.10.2016 21:01 !

Белгия - Холандия - Люксенбург - 2016 от 1285 лв.

 • Белгия - Холандия - Люксенбург - 2016 от 1285 лв.
 • оценка:
 •  0/5

  АВТОБУСНА ЕКСКУРЗИЯ
  13 ДНИ / 11 НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ
  ДАТА 24.08.2016г
  Описание:
  1 ви ден БЪЛГАРИЯ-ЗАГРЕБ
  Отпътуване в 00:00ч от Бургас по маршрут София/05,00Ч/ - ГКПП Калотина-Ниш-Белград -Загреб. Нощувка след Загреб.
  2 ри ден ЗАГРЕБ -НЮРНБЕРГ
  В 07,00ч. Закуска. Отпътуване за Нюрнберг. Късния следобяд пристигане. Пешеходна програма в Стария Град-Катедралите, Къщата и паметника на Албрехт Дюрер, Крепостта и др. Нощувка.
  3-ти ден -НЮРНБЕРГ-КЬОЛН - РАЙОНА НА УТРЕХТ
  Закуска. Отпътуване за Кьолн. Пристигане около 13,30ч. Пешеходна разходка с разглеждане на Катедралата- една от най-известните готически катедрали с нетрадиционен архитектурен силует и височина на стрелите 157м, площада пред Старото кметство, стария град и районите около р. Рейн. Свободно време. Отпътуване и нощувка в Холандия.
  4-ти ден -АМСТЕРДАМ
  Закуска. Отпътуване за Амстердам. Програма в централната част на града - Разглеждане на централния площад Дам с Кралския дворец, Новата църква, музея на Мадам Тюсо и Мемориалът на падналите за свободата на Холандия, квартала на Червените фенери. Възможност за едночасова разходка с корабче по каналите. Свободно време в района на Пазара на цветята или площад Рембранд. Нощувка в района на Амстердам.
  5-ти ден- АМСТЕРДАМ -АЛКМАР -ЗАНСЕ СХАНС-АМСТЕРДАМ
  Закуска. В 8,30 ч отпътуване за гр. Алкмар. Разглеждане на Протестантската църква, градския площад на който всеки петък се провежда традиционния пазар на кашкавала и др. Свободно време. Двучасов престой за разглеждане на селището-резерват Заансе Сханс. Посещение на демонстрация за изработка на прочутите холандски сирена и прочутите дървени обувки кломпени. Връщане в Амстердам. Нощувка в района на Амстердам.
  6-ти ден АМСТЕРДАМ-МОНИКЕНДАМ-ВОЛЕНДАМ
  Закуска. 8,30 ч. Посещение на Музейния площад с възможност за разглеждане на Рийксмюзеум, Музея на Ван Гог и Музея на диамантите. След обяд екскурзия Моникендам-Волендам. Разглеждане на гр. Моникендам и Волендам - популярни туристически градчета в Северна Холандия, известни със своите стари рибарски лодки, традиционното облекло, което все още носят някои жители, типични холандски домове и неповторима кухня. Свободно време във Волендам. Връщане в Амстердам. Нощувка.
  7-ми ден- АМСТЕРДАМ -ХАГА-ДЕЛФТ
  Закуска. В 8,30 ч. Отпътуване за Хага. Посещение на открития музей на миниатюрите Мадюродам. Програма в Хага: района около Биненхоф - Парламента, Маурицхаус с платна от фламандската школа, Работния дворец на Кралицата - Нордайнде, Пасажа, Квартала с посолствата, Курхаус и др.
  Престой в гр. Делфт за разглеждане на много красивия му площад. Нощувка в района на Ротердам.
  8-ти ден- РОТЕРДАМ- -АНТВЕРПЕН
  Закуска. Програма в Ротердам: Панорамна обиколка - Кметството, Мостовете над р. Маас - Еразмусбрук и Вилембрук, Кулата Еуромаст/без спирка/. Пешеходна разходка в централната част от Кметството, Църквата Св. Лаврентий, Кубичните къщи и Старото пристанище.
  Програма в Антверпен- крепостта Хет стен, Кметството, Паметника на Силвиус Брабо, къщите на Гилдиите, най-голямата Катедрала в Белгия с 4 платна на Рубенс. Нощувка в района на Антверпен.
  9-ти ден - БРЮЖ- БРЮКСЕЛ
  Закуска. Отпътуване за Брюж. Туристическа програма в Брюж: Кметството, Базиликата на Свещената кръв (тук, пренесени от Йерусалим, се съхраняват капки от Христовата кръв), Катедралата Св. Богородица с Мадоната на Микеланджело и др. Престой в централната част на Брюксел - Катедралата Св. Михаил, Площада Гроте Маркт, Кметството, Сградите на гилдиите, Манекен Пис - пишкащото момченце, символ на Брюксел. Нощувка в Брюксел.
  10-ти ден - БРЮКСЕЛ - КОБЛЕНЦ- долината на Среден РЕЙН
  Закуска. Свободно време и възможност за самостоятелно посещение на Атомиума и открития музей Миниевропа. Панорамна обиколка на долината на р. Рейн /най-романтичното място в Германия/ от Кобленц - Дойчес Ек /”немският ъгъл”/ - където р. Мозел се влива в р. Рейн до скалата на Лорелай /сирената, която примамвала мъжете със своите песни и красота към тяхната гибел/ - Тюбинген. По стръмните брегове на р. Рейн са разположени много романтични замъци и крепости - частично или изцяло разрушени, някои от тях преобразувани днес в хотели, както и масиви от лозя, от които се добива прословутото рейнско бяло вино - марка ризлинг. Нощувка в Германия.
  11-ти ден- РЮДЕСХАЙМ -ЛИНЦ
  Закуска. Разподка из известната улица Дроселгасе, където туристите идват, за да дегустират различни вина, припявайки под звуците на местни оркестри и по желание посещение на Музея на музиката в Рюдесхайм, който приютява най-добрата колекция от механични инструменти в Европа, Отпътуване за Австрия. Пристигане вечерта. Нощувка в района на Линц.
  12-ти ден МЕЛК-ВИЕНА-БУДАПЕЩА
  Закуска. Кратка спирка за разглеждане на старото Абатство в Мелк. Спирка в австрийската столица Виена. Обиколка с местен екскурзовод -двореца Белведере, къщите на архитекта Хундервасер, булеварда Рингщрасе, старата част на града -Мариенплац, двореца Хофбург, улиците Кертнерщрасе и Грабен, катедралата Св. Стефан. Вечерта отпътуване за България.
  13-ти ден Пристигане в България.
  В цената, калкулирана при 38 души, са включени:
  - обявените 11 нощувки + закуски /1-в района на Загреб, 1-в Нюрнберг, 1-в района на Утрехт, 3 -в Амстердам, 1-в Ротердам, 1-в Антверпен, 1-в Брюксел, 1-в Германия, 1-в района на Сатледт/Линц
  - транспорт с автобус по маршрута
  - екскурзоводско обслужване по маршрута
  В цената не са включени:
  - входните такси на посещаваните обекти и корабчета по маршрута
  - еднодневна екскурзия до Алкмар и Зансе Сханс, включваща програма с местен екскурзовод на български език в градовете и посещение на комплекса Зансе Сханс - 28,00 евро / човек
  - еднодневна екскурзия до Моникендам и Волендам - 21,00 евро
  - пешеходна обиколка с местен екскурзовод в Амстердам - 12,00 евро/човек
  - обиколка с местен екскурзовод във Виена - 10,00 евро/човек
  - разходи от личен характер
  Необходими документи:
  - валиден задграничен паспорт или валидна лична карта - копие;
  - за лица под 18 г. нотариално заверена родителска декларация /копие и оригинал/;
  - здравна карта за престой в чужбина; - точен адрес и телефон за връзка
  Посещаваните страни са без специфични санитаро-хигиенни и митнически изисквания спрямо българските граждани.
  Краен срок за анулиране на пътуването, при несъбран брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване.
  Програмата е примерна, фирмата запазва правото си на актуализация.
  ОФЕРТА № 955

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: