Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Бензинова косачка (тример-храсторез) VIKI с цял прът - 130 лв.

  • Бензинова косачка (тример-храсторез) VIKI с цял прът - 130 лв.
  • Бензинова косачка (тример-храсторез) VIKI с цял прът - 130 лв.
  • Бензинова косачка (тример-храсторез) VIKI с цял прът - 130 лв.
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново

Професионална моторна коса VIKI с екологичен и мощен двигател 2.5нр. Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за потдържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти. Подходяща за честа употреба с голямо натоварване. Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см. диаметър. Доставя се в комплект с кордова глава, тризъбен метален нож и презраменен колан 130 лв.
По желание на клиента - на цена от 155 лв., моторна коса VIKI, може да бъде оборудвана с ПРОФЕСИОНАЛЕН САМАР за удобна работа с уреда и ПРЕДПАЗЕН ШЛЕМ COMFORT PLUS изработен от удароустойчив полипропилен и предпазител за очи с метална мрежа щит, който се спуска пред очите и антифони за цялостна защита на вашето лице, зрение и слух - с модерен дизайн и дълъг експлоатационен живот. ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ РАБОТА С ХРАСТОРЕЗИ И РЕЗАЧКИ ЗА ДЪРВА ЗА ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ!
Има центробежен съединител и помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. може да се слагат циркулярни дискове/имаме такива на склад/за почистване на бурени и млади стебла до 5-7см. храстореза има темпомат за поддържане на постоянна скорост на мотора при рязане не е нужно да се дава газ с ръката. Резервни части за храсторези и резачки за дърва, шини, вериги, карбуратори, капаци ролки и много други редовно на склад.
Гаранция 12м

КОМЕНТАР

Остави оценка: