Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Beta-Alanine CarnoSyn

 • Beta-Alanine CarnoSyn
 • оценка:
 •  0/5

  FA Nutrition Performance Beta-Alanine представлява хранителна добавка с фармацефтично качество (CarnoSyn®), подходяща за активно трениращи. Особено подходяща при необходимост от висока издръжливост и повече сила. ➡ увеличава издръжливостта; ➡ повишава аеробния капацитет на мускулите; ➡ повишава силата; ➡ намалява умората; ➡ ускорява изгарянето на мазнини; ➡ регулира млечната киселина;
  Бета-аланинът се среща натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване. Количеството карнозин е директно зависимо от наличието на Beta-Alanine в тялото, ето защо допълването на диетата с фармацефтчният FA Beta-Alanine е особено подходящо при активно спортуващи или при необходимост от повече издръжливост. Множество изследвания доказват, че по време на редовен прием на FA Beta-Alanine, концентрацията на карнозин в мускулната тъкан се повишава, което увеличава силата и забавя умората многократно. L-хистидинът принадлежи към групата на незаменими аминокиселини. Като такава, той не се синтезира в организма и трябва да бъде набавен посредством диета и хранене. Заедно с бета-аланинът, е прекурсор на карнозин. Наличието му в FA Beta-Alanine допълнително ускорява повишаването на количествата карнозин в мускулите.
  В Performance Beta-Alanine има добавен и витамин B6. Водноразтворимият B6 е обвързан с множество важни процеси в тялото, особено при хора с активен начин на живот. Performance Beta-Alanine използва небезизвестната патентована суровина CarnoSyn®, която представлява ултрачист и микронизиран бета-аланин, признат за най-чистия на пазара. ➡ подпомага метаболизма ➡ подпомага нормалното функциониране на нервната система ➡ подпомага синтеза на протеини и гликоген ➡ подпомага производството на червени кръвни телца ➡ намалява умората Начин на прием: Разтворете половин мерителна лъжица (4 грама) в 200мл вода. Приемете 30 минути преди тренировка. Намали умората, повиши енергията - само с FA Nutrition Perfromance Beta-Alanine!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: