Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Безигленна Мезотерапия

no image
  • Безигленна Мезотерапия
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: купувача

БЕЗИГЛЕННА МЕЗОТЕРАПИЯ. Това е една от най-търсените процедури в комплексните програми за подмладяване!
Тази уникална процедура осигурява дълбоко овлажняване дължащо се на хидратиращите свойства на хиалуроновата киселина, подобрява тургура и тонуса на кожата. Запълващ бръчките комплекс за триизмерен лифтинг ефект възстановява структурата на дермата, запълва по–малките и омекотява всечените бръчки, възвръща елестичността, укрепва общото състояние и кардинално подобрява качеството на кожата.

Защо наричаме тази процедура „естественият метод за подмладяване на кожата”?
Една от причините за стареене се явявя забавените биохимични процеси като делението на клетките в базалнията слой на кожата. Бръчките са причинени от постоянни лицеви мимики и разкриват много от нашия характер без дори и да подозираме за това. При този ефикасен метод за изглаждане на бръчки се използва най-новата технология в професионалната козметика. Тя възстановява баланса на собствена хиалуронова киселина и насища с лифтинг коктейл. По този начин се забавя и се затруднява процеса на стареене.

Осигурява моментален антибръчков ефект още след първата процедура. Лицето е подмладено, бръчките са туширани, кожата възвръща загубеният си обем, има по-свеж, сияен и стегнат вид!

Офертата включва: Безиглена мезотерапия с хиалуронова киселина + триизмерен лифтинг за бръчки

Стъпки на процедурата:
Почистване на лицето;
Безиглена мезотерапия с хиалуронова киселина и чисто арганово масло;
Клетъчно възобновяващ комплекс: активира клетъчния метаболизъм, повишава производството и транспорта на енергия, стимулира клетъчното дишане, елиминира токсините, активира вътреклетъчен обмен и се бори срещу вреди, причинени от замърсяването на въздуха, с антистареещи свойства;
Нанасяне на маска;
Завършващ продукт.

По-подробна информация:
Коктейлът за лице, който се използва в процедурата съдържа запълващ бръчките коплекс, които в комбинация с хиалуронова киселина представляват мощен естествен антиоксидант, подходящ за всички типове кожа. Притежават силен регенериращ и хидратиращ ефект, получен чрез добавяне на Sodium PCA - допълнителен фактор за хидратация. Чрез този коктейл се възстановява еластичността и здравословния вид на кожата, подпомага намаляването на бръчки и подмладява лицето.. Естественият успокояващ и лечебен ефект на аргановото масло стимулира регенерацията на кожата и обогатяването на клетките с кислород. Неутрализира свободните радикали и предпазва кожата от агресивното въздействие на външни фактори, като слънцето, силния вятър и др. Хиалуронова киселина: хидратира. Съдържа гликозаминогликани GAG.

Резултати от процедурата:
1. Поддържане на естествената влага;
2. Еластична кожа с равномерен тен;
3. Запълване на повърхностните бръчици;
4. Лифтинг ефект;
5. Качествено подобрено състояние след прекомерно излагане на UV –лъчи, негативни последствия от стрес, тютюнопушене. С три накраиника за околоочен контур,лице,и тяло.Три бутилки за серум. С програми за електропорация и електроосмоза.Инвазивна сила от 1 до 10.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви