Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 20.10.2016 12:13 !

БЕЗПЛАТЕН ъпдейт ТомТом GO 500, GO 60 Доживотни карти за Европа

  • БЕЗПЛАТЕН ъпдейт ТомТом GO 500, GO 60 Доживотни карти за Европа
  • БЕЗПЛАТЕН ъпдейт ТомТом GO 500, GO 60 Доживотни карти за Европа
  • БЕЗПЛАТЕН ъпдейт ТомТом GO 500, GO 60 Доживотни карти за Европа
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: използвано
  • Доставката се поема от: лично предаване


3 модела маркови навигации, закупени от Англия, гарантирано качество
1. Tomtom GO 500 , 5 инча екран, нов модел с ДОЖИВОТНО БЕЗПЛАТНО обновяване на картата на цяла Европа включително България, Гърция и Турция
- меню и говор на български, комплект стойка, зарядно и оригинална чантичка Tomtom
По магазините са продава над 400лв, аз го продавам за 229лв. Перфектно състояние, без забележки. Първата снимка.
2.Tomtom GO 60 Навигацията е нов модел на томтом, закупена е от Англия за над 600лв. аз и искам 259лв. - 2,3 снимка. С голям 6 инчов дисплей и гласови команди, с карти на:
- България - най-новата, цяла Европа, включително Гърция и Турция, с право на ДОЖИВОТНО БЕЗПЛАТНО обновяване, официално от Tomtom. Така винаги ще имате най-актуалната карта, без да плащате допълнително. Има трафик приемник, вграден с доживотен абонамент за европейските страни, за да не чакате в задръствания или улици в ремонт, което пести време, нерви и пари от изразходеното гориво.
- предупреждения за камери и полицейски постове
- Екранни текстови съобщения на български, TFT дисплей, Тouch Screen, гласови напътствия ''завой по завой'' на български
- български говор , българско меню, гласови напътствия, обновен е софтуера до най-новата версия. Всичко е настроено, само я слагате в колата и е готова за ползване.
- навигация, зарядно 12-24 волта, стойка за закрепване на предното стъкло, Работи перфектно, като нова е!
3. Tomtom Start 50 голям 5 инчов екран с резолюция 800 x 600. Доживотно безплатно обновяване на картата. Меню и гласова навигация на български. Карта на ЦЕНТРАЛНА Европа- няма България, включва следните страни : Австрия, Белгия, Чехия, Дания, ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ, ИТАЛИЯ, Лехтенщайн, Люксенбург, Унгария, Монако, Малта, Полша, Сан Марино, Словакия, Словения, Швейцария, ХОЛАНДИЯ, Ватикан. За хора който ще я ползват в тези страни е супер оферта. ЦЕНА 129лв. на първите 4,5 снимка. Стойка, универсално зарядно и кабел.
- за навигация купена от мен предлагам актуализиране на карти и софтуер на ниски цени, имам и други модели
- Пловдив, работя за доставки с Еконт , наложен платеж и опция отвори и тествай преди да платиш, за да видите какво получавате с 10% отстъпка от цената за доставката.
- Не се интересувам от бартер, освен ако не е за пари в брой. skayp daniboy6663

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви