Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Билково масло и билков лосион при косопад и пърхот

 • Билково масло и билков лосион при косопад и пърхот
 • оценка:
 •  0/5

  БИЛКОВО МАСЛО И БИЛКОВ ЛОСИОН ПРИ КОСОПАД И ПЪРХОТ-15лв
  Билков лосион при пърхот и косопад
  Билковият лосион съдържа екстракт от репей, листа и корени от коприва, чемерика и зелени орехчета.
  Репеят се използва широко в козметиката поради своите противовъзпалителни и противогъбични свойства, отстранява сърбежа и пърхота и стимулира растежа на косата.
  Листата и корените от коприва имат изключително благоприятно въздействие върху косата и нейния растеж, придават и здравина и блясък.
  Екстракта от зелени орхчета успешно елиминира болестотворните микроорганизми по кожата на скалпа, с което спомага за премахването на пърхота и за възстановяване на нормалната функция и здравина на кожата и косата.
  Билковата комбинация се допълва от ефикасното въздействие на корените от чемерика-една от най-силно действащите билки при косопад и пъpхот.
  Лосиона се втрива три-четири пъти седмично в кожата на главата без да се измива в продължение на 30 дни. За поддържане на ефекта използването може да продължи 1-2 пъти седмично след измиване на косата.
  Цена-130ml-7лв
  Билково масло при косопад и пърхот
  Билковата комбинация в маслото от репей, коприва и великденче възстановява здравата структура на косъма, подхранва корените и стимулира растежа на косата.
  Биоактивните вещества в лечебните растения действат успокояващо върху раздразнения скалп, спират сърбежа и възстановяват нормалното кръвоснабдяване на кожата и подхранването на космения фоликул.
  През първия месец маслото се втрива в косата 2-3 пъти седмично. Оставя се да престои най-малко 30 минути-един час, след което се отмива. След първия месец като поддържаща терапия е достатъчно 1-2 пъти седмично.
  Цена 130ml-8лв
  В билколечението на водно-спиртна основа(в лосиона) се извличат едни от активните вещества в лечебните растения, а на маслена(в билковото масло)други биоактивни вещества.
  Комбинираното използване на билковия лосион и маслото ви дава възможност да се възползвате в пълнота от всички лечебни свойства на билките.
  За повече информация за билкови натурални продукти и билкова козметика посете сайта bilkovimehlemi.simplesite.com и за лечение с прополис и пчелни продукти psoriasiss.alle.bg

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: