Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

био -септ

 • био -септ
 • оценка:
 •  0/5

  БИО-СЕПТ
  100% контрол на миризмите.
  Уникалнта биотехнология използва живи микроорганизми /аеробни непатогенни бактерии/ за разграждане на органичните отпадъци без отделянето на миризми.
  Тя е приложима както в бита за третиране на канализационни системи, мазноуловители, септични ями, утайници, колектори и други, така и за индустриални предприятия за пречистване на отпадните води, преработване на органичните отпадъци от производството. Също така може да се използва за почистване на повърхности, където мръсотията е попила в дълбочина и не може да бъде почистено с нищо друго.
  Технологията решава нерешими до сега проблеми, свързани с почистване на повърхности, преработване на органични отпадъци и контролиране на процесите на биологично разлагане на органичната материя без отделяне на миризми.
  Биологичния препарат БИО-СЕПТ е създаден на базата на много прецизна селекция на живи микроорганизми /аеробни бактерии / и няколко вида ензими за ускоряване на биологичните процеси.
  Специално разработен за септични ями, които не се ползват постоянно /напр. Вили, сезонни заведения, походни, временни тоалетни и др./
  Това, което отличава БИО-СЕПТ от другите специализирани биологични продукти за септични ями е, че благодарение на голямото разнообразие на различни щамове бактерии се продуцират различни ензими и процесите за разграждане на биологичната маса протичат много бързо и ефективно.
  Именно поради тази причина още на 6-ия час след третирането, неприятните миризми напълно изчезват.
  НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ:
  Пакетчето се изсипва направо в ямата. Ако това е невъзможно, поставете пакетчето в най близката до ямата тоалетна чиния. Изчакайте 10-15 минути и пуснете водата. Най-добре е подаването на препарата да се прави, когато системата е най-малко натоварена от течаща вода / напр. вечер преди лягане/. Едно пакетче от 70 гр. е достатъчно за яма с обем до10 куб.м. и време от 15 дни. Ако престоят Ви е по-дълъг от 15 дни - на 15-ия ден трябва да сложите ново пакетче.
  Опаковка:
  180 гр. в пластмасова кутия.
  Съхранение и безопасност:
  Съхранява се в студено и сухо помещение. При контакт с очите промийте незабавно с много вода. Не поемайте през устата. Пазете от деца.
  Проблеми и подръжка на септичните ями:
  Този иновационен подход към проблемите на почистване и пречистване е взаимстван от природата, където микроорганизмите играят важна роля в трансформацията на материята от една форма в друга, благодарение на което се извършва кръговрата в природата.
  Внимание!!!
  Използването на биоензимни препарати води до:
  увеличаване полезния обем на ямата и така съкращава броя изпомпвания на ямата от пет до седем пъти, но с течение на времето на дъното се натрупва шлам които трябва да бъде почистен със специална машина.
  Препоръчваме Ви да използвате услугите на нашата фирма защото разполагаме с най-модерната техника и високо квалифициран персонал.
  - See more at: http://www.ecomaxbio-burgas.com/products.php?id=396#sthash.zN9Pmlm4.dpuf

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви