Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Чистокръвни и редки бели британчета

 • Чистокръвни и редки бели британчета
 • Чистокръвни и редки бели британчета
 • Чистокръвни и редки бели британчета
 • оценка:
 •  0/5

  Предлагам пухкави и снежнобели, усмихнати, игриви, и много трудно устоими британски плюшени изкушения, в един рядко срещан, различен, но пък високо ценен и търсен цвят. Котенцата са еталон на спокойствието и домашния уют, съчетани с достойнство, чар и английски маниери.
  Бебетата произхождат от елитни, здрави и чистокръвни родители - бащата е син британец, а майката - бяла британка. И двамата са отлични представители на породата.
  Към момента на предаване на новите стопани, малките пухени топчета ще бъдат с проведен обстоен медицински преглед, който гарантира безупречното им здраве. Ще бъдат обезпаразитени вътрешно и външно и ще имат изградени хигиенни навици. Ще бъдат приучени да острят ноктите си на драскалка. Ще бъдат захранени с висококачествена гранулирана храна + паучове.
  Наред с гореизброеното, разполагаме с възможността, по желание на клиента, да поставим микрочип и да издадем международен паспорт, който се заплаща отделно.
  Характерът на котенцата, който се онаследява от родителите, е комуникативен, дружелюбен и ласкав. Живеят хармонично с всички членове на семейството. Нямат проблем и с общуването с други животни.
  За Ваше улеснение сме предвидили възможност за доставка, за територията на гр. София и близките до нея райони.
  Имате възможност да запазите своето коте още отсега, срещу капаро, за което ще получите подписан документ.
  За повече информация и допълнителни въпроси, оставаме на Ваше разположение на посочения в обявата телефонен номер, тъй като за нас всеки клиент е специален и като такъв заслужава персонално внимание и отношение.
  Избирайки нашата обява, Вие избирате безкомпромисно качество на конкурентна цена.
  Възползвайте се от нашето предложение и станете стопанин на едно сладко биещо сърце с козина сега. :)

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви