Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

CORE Pump

 • CORE Pump
 • оценка:
 •  0/5

  FA Nutrition CORE Pump е пред-тренировъчна хранителна добавка предназначена да увеличи напомпването и анаеробния капацитет на мускулите. Богата на аминокиселини с разклонена верига (BCAA), формулата е пълна с прекурсори на азотен оксид. Това прави CORE Pump изключителен азотен буустер и незаменим партньор за всяка тренировка.
  ➡ максимално мускулно напомпване ➡ ефикасен активатор на азотен оксид ➡ 3 форми на аргинин ➡ патентована формула бета-аланин - CarnoSyn® ➡ високи дози цитрулин и BCAA
  Когато става въпрос за пред-тренировъчни продукти е известно, че високи дози от точните и качествени съставки е изключително важно. FA Nutrition CORE Pump е формула изграден именно с идеята да ускори и подобри ефекта на напомпване! Активните съставки в CORE Pump са предназначени да повишат васолидацията на кръвните телца. Това означава, че повече кислород и хранителни вещества достигат до мускулната тъкан по време на физическо натоварване. Препоръчителен прием: Разбъркайте 2 мерителни лъжици (12 грама) в 250мл вода. Приемайте 1 доза преди тренировка, на празен стомах. Увеличи силата и разбий умората - вземи FA Nutrition CORE Pump сега!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: