Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 23.10.2016 15:15 !

Диагностичен уред Launch CReader VI 6S OBD II модел 2015г.

  • Диагностичен уред Launch CReader VI 6S OBD II модел 2015г.
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Тип: Други


CReader VIS е най-новото поколение (модел 2014г.) автодиагностичен уред за четене на кодове за грешки с разширени функционални възможности за всички видове и марки автомобили поддържащи стандарта OBDII [1] (всички протоколи, както и CAN BUS). Може да чете, извежда информация и да трие кодовете за грешки. Невисоката му цена дава възможност уреда да се ползва както в автосервизи , така и от автолюбители. Големия цветен екран спомага за по-лесното четене и определяне на кодовете за грешки в сравнение с всички предходни модели.
CreaderVI е създаден специално за работа с OBDII/EOBD [2] съвместими автомобили. От 1996 година всички автомобили продавани в САЩ са снабдени с OBDII конектор. Макар и малко има и модели притежващи стандарта още през 199 - Покажи - г.EOBD e европейската версия на стандарта и е задължителен за всички бензинови автомобили производство от 2001 до сега, а при дизеловите от 2003. Естествено има автомобилили покриващи стандарта и преди тези години. Използваните от някои производители названия EOBD2( Enchanced EOBD2 ) и JOBD (при японските) са всъщност OBDII. Според тестовете на Launch-bg.com, Creader VI работи и с някои само OBD I съвместими автомобили.
Преимущество при ползване в автосервизи:
Прибора се изплаща след диагностика на 2-3 автомобила Размерите на Creader VI позволяват да се носи в джоба на сервизното облекло. Уреда се захранва автономно директно от диагностичния куплунг на автомобила. Големият цветен дисплей с подсветка улеснава работата с уреда Прибора съдържа голяма база данни за кодове на грешки по автомобилни марки плюс тяхното разбираемо текстово пояснение, независимо от това, към какъв автомобил е включен в момента на проверката. Можете да извършвате запис на данните Можете да извършвате обновяване на базата данни на уреда директно от WWW.CRECORDER.COM [3]
Преимущество за автолюбителите:
Безплатна диагностика на собествения автомобил , без да се налага да плащате на автосервиз за да ви бъде определена повредата и можете да изстриете появилата се грешка сами.В някои от случаите , няма да ви се налага въобще да посещавате и автосервиз. Бързо изплащане на вложението – цената на прибора е еквивалентна на 3 сервизни нормо часа за диагностиране при 2-3 посещения на сервиз Винаги под ръка – благодарение на компактните си габарити, лесно можете да го съхранявате дори в жабката или във вратата на автомобила Големия цветен течно кристален дисплей улеснява работата с уреда Безплатно можете да обновявате устройството чрез WWW.CRECORDER.COM [4]
Част от възможностите на CRECODER VI:
Цветен екран и допълнителни светлодиоди за улеснение при диагностика По бърз от предишните модели Разчитане на кодовете за грешки Подробно описание на възможните причини за откритите грешки. Разчитане на живи данни от някои модули и агрегати на автомобила Изчистване на кодовете за грешки; Запис на някои от данните. До 29 записа! Извеждане на някои от даните в графики Нова разширена база за кодове и грешки. Допълнителни нови тестове в сравнение с предишните модели. Можете да проверявате и да получите обяснение на код за грешка за всички марки коли, чрез вътрешната база данни на устройството независимо, към какъв амтомобил е свързан уреда.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви