Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 21.10.2016 17:04 !

Друго 170 кв.м Тухла

  • Друго 170 кв.м Тухла
  • Друго 170 кв.м Тухла
  • Друго 170 кв.м Тухла
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 170 кв.м
  • Строителство: Тухла

ИМОТЪТ ПРЕДСТАВЛЯВА ЪГЛОВ МАГАЗИН С ЛИЦЕ НА УЛ. ”ПИРОТСКА” (ОКОЛО 6,5 М) И КЪЩА В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ. Намира се недалеч от пазар ”Димитър Петков”.
ПО СТАТУТ (ДОКУМЕНТИ ЗА СОБСТВЕНОСТ) МАГАЗИНЪТ Е ФУРНА. В момента функционира като заведение за бързо хранене. Застроената му площ е 87 кв.м и се състои от клиентска зала, фурна, месална (разположена на ниво +185 см) и обслужващи помещения. Отстрани на обекта има вход за зареждане.
На сутеренния етаж са разположени котелно помещение и пещи (площта на етажа не е включена в посочената квадратура на имота).  
КЪЩАТА Е С РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ ОТ 82 КВ. М (два етажа по 41 кв.м). Представлява масивна конструкция със стоманобетонна плоча. Покривът е гредоред.
Общото състояние на имота е много добро, нуждае се само от освежаване. Подменени са ВиК и ел. инсталациите. Покривът е ремонтиран.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:
ПЪРВИ ЕТАЖ - входно антре, дневна със светъл кухненски бокс и тоалетна;
ВТОРИ ЕТАЖ - две спални и баня с тоалетна.  
ПАРЦЕЛЪТ е с обща площ от 295 кв.м, собствеността в идеални части от които е приблизително 130 кв.м.
акценти:
* отлична инвестиция - разработен търговски обект и спокойно място за живеене;
* добра локация - разнообразен транспорт, видимост на магазина, в близост до главни булеварди.
Оферта: 254944
ВИД СТРОИТЕЛСТВО:  тухла; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 129 кв.м; ОТОПЛЕНИЕ:  климатик; ИЗЛОЖЕНИЕ:  североизток, северозапад; СПАЛНИ:  2; БАНИ:  1; БАЛКОНИ/ТЕРАСИ:  1; ПРЕХОД:  непреходен; ДОГРАМА:  Немска PVC; С довършителни работи; Без обзавеждане
Мирела Ви дава нови възможности за сделка. Сега можете да подадете, директно от свое име, безплатни частни обяви без комисиона в mirelaBG.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви