Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Двустаен апартамент 64 кв.м Тухла - нова В строеж 8 етаж Последен етаж

  • Двустаен апартамент 64 кв.м Тухла - нова В строеж 8 етаж Последен етаж
  • Двустаен апартамент 64 кв.м Тухла - нова В строеж 8 етаж Последен етаж
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 64 кв.м
  • Етаж: 8-ми
  • Тип апартамент: 2 - стаен
  • Строителство: Тухла
  • Състояние на сградата: В строеж

Агенция за Недвижими имоти Joint4You,
има удоволствието да представи на вашето внимание просторен и светъл апартамент в нова сграда в кв. Три Чучура - център, гр. Стара Загора.
Апартамент № 74, който включва:
- Просторен хол с кухня
- Широка спалня
- Баня с тоалетна
- Тераса с вход от всекидневната и от спалнята
- Склад
Комплекс „Белвю” е поредният изключителен и амбициозен проект на „Елина АД“ ЕООД за луксозни домове за живеене, съчетаващи уникална локация, качествено строителство, лесен достъп до всички градски артерии и в същото време спокойствие и близост до природата. Той е разположен в западната градска част на Стара Загора, до самата боровата гора. На североизток граничи с х-л и ресторант „Зеленият хълм“ /бившата Партийна школа/, където се изгражда нов хотелски комплекс. На изток граничи с обширен парк. В непосредствена близост са хипермаркет БИЛА, както и новоизградения градски парк и спортна арена.
Комплексът се изгражда в съответствие с най-високите стандарти за качество, включително и всички съоръжения, които ще покрият стандартите на висококатегориен жилищен комплекс от „затворен” тип.
Комплекс „Белвю” разполага с 77 апартамента, различни по големина и разположение - студия, едностайни, двустайни и тристайни, всеки от тях с максимално добро изложение. Апартаментите предлагат комфорт и ефективност на жилищното пространство. Те са елегантни, но в същото време използват жилищното пространство максимално рационално. Апартаментите имат тераси с прекрасен изглед към целия град. За максимално удобство са предвидени подземни гаражи и паркоместа към всеки апартамент.
Комплексът e проектиран да бъде не само място за живеене, но и за изживяване на качествен стил на живот. Поради удобното си местоположение, в комплексът е предвидено търговско помещение. Комплексът разполага с два пътнически асансьора. Достъпът за инвалиди е осигурен навсякъде. Територията около комплекса е добре озеленена и оформена.
За повече информация и огледи, можете да посетите нашия офис на адрес: Цар Иван Шишман №42, Партер - под Дръмс.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви