Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

ЕКО Пъдпъдъчи яйца-ВИНАГИ ПРЕСНИ

  • ЕКО Пъдпъдъчи яйца-ВИНАГИ ПРЕСНИ
  • оценка:
  •  0/5
  • Доставката се поема от: купувача

Домашни Еко пъдпъдъчи яйца-ВИНАГИ ПРЕСНИ! Цена 2.50за 12 броя!Пъдпъдъчите яйца усилват имунитета и нормализират дейността на стомашно-чревната и сърдечно-съдовата система.Смята се, че системната употреба на 4-5 сурови яйца повишава значително половата потентност у мъжете и  либидото при жените.Препоръчва се включването им в ограничени дози при изкуствено хранене на кърмачета.Четири броя пъдпъдъчи яйца, които по маса отговарят на едно кокоше, съдържат 3 пъти повече витамини А и В2, пет пъти повече витамини от група В, три пъти повече кобалт и мед, четири пъти повече калий, желязо и фосфор, както и необходимата за организма глутаминова киселина.Яйцата от пъдпъдък са ценен продукт. Те имат антибактериално, имуномодулиращо и противооточно действие.В тях никога няма салмонела. Това е неоспорим факт, защото яйцата от пъдпъдък имат много силна ципа и малки дихателни отверстия в черупката, което не позволява проникването на вредни бактерии. Пъдпъдъците са устойчиви на инфекциозни заболявания, защото имат висока телесна температура (42°С). Затова те се отглеждат, без да се прибягва до ваксиниране. Така не се наблюдава натрупване в организма им и в яйцата на лекарствени вещества.За разлика от кокошите, за пъдпъдъчите яйца няма данни да причиняват алергии при деца и възрастни, макар че в тях също се съдържа протеинът овомукоид, който е алерген. От яйцата от пъдпъдък се изготвя лекарство (овомукоиден екстракт), което се използва за лечение на алергии.Причината за чудодейния ефект е в уникалните качества на пъдпъдъчите яйца. В тях има много фосфор, желязо, микроелементи и ензими. Те са богати на минерали и витамините А, В1 и В2. Съотношението между натрий и калий в яйцата пък ги прави подходящи за лечение на високо кръвно, сърдечни проблеми и анемии. Препоръчват се още при лабилна нервна система, белодробна туберкулоза, диабет и язви. Подобряват обмяната на веществата, тонуса, образуването на кръв.Пъдпъдъчите яйца могат и дори трябва да се консумират сурови, защото така се запазват напълно техните хранителни вещества, които могат да бъдат загубени при обработка.Използването на яйцата от пъдпъдък помага при лечението на гастрит - язва на стомаха 

КОМЕНТАР

Остави оценка: