Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Гаци за пипер

 • Гаци за пипер
 • Гаци за пипер
 • оценка:
 •  0/5

  Марина Ромеа ЕООД продава нови, плетени чували тип гаци за ръчно пакетиране на пипер(чушки). Те са изработени от вплетени една в друга полиетиленови нишки. Чувалите съответстват на хигиенните и здравни изисквания за пакетиране на хранителни продукти. Служат за опаковане, съхранение и транспортиране на пипер.
  Отворите на мрежата позволяват на опакования продукт да ”диша” и да не се запарва, както и да бъде видим за потребителя. Опаковъчната мрежа е с висока издръжливост на опън и оптимална устойчивост при късане, не прорязва опакованите продукти и по този начин ги предпазва от загниване. Мрежестите чували са снабдени с връв за завързване. Предимствата на чувалите са добро проветряване, голяма вместимост и ниски разходи за пакетиране.
  Чувалите имат максимална вместимост до 10 килограма с пипер(чушки)
  Цвят: червен
  Ние знаем колко ценно е вашето време. Затова „Марина Ромеа” Ви предлага да се възползвате от дистанционното пазаруване на чували за пипер - чрез Интернет, за да можете да извършвате своите покупки директно от дома си или от офиса по всяко удобно за Вас време - 7 дни в седмицата. При това с удобството без да напускате дома или офиса си. Фирмата извършва доставки на гаци за пипер до всеки един град и село в България! Гарантирана експресна доставка до 24 часа по куриер(ЕКОНТ, СПИДИ, ТИП ТОП КУРИЕР, ЛЕО ЕКСПРЕС, ЕВРОПЪТ) с наложен платеж в цялата страна до Вашия магазин, офис или дом в удобно за Вас време.
  Доставката се извършва с -10% отстъпка от куриерската тарифа за всички наши клиенти.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви