Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Групово обучение по английски език за деца от предучилищна възраст и първи клас

 • Групово обучение по английски език за деца от предучилищна възраст и първи клас
 • оценка:
 •  0/5

  Детски езиков център”Creative kids” организира групово обучение по английски език за деца от предучилищна възраст и първи клас.
  Обучението при малките ученици е съобразено с факта, че при тях най-силно развита е слуховата и зрителната памет. Използвайки популярни Disney-герои и приказки, курсът на обучение емоционално обвързва учениците с учебния процес и ги превръща в активни участници. Учебният материал съчетава едновременно тематика, съобразена с възрастта на децата и интересите им. Преподавателят, чрез онагледяване, въвежда новите думи, прости изречения и цели езикови структури. Крайната цел на обучението е децата да овладеят около 650 думи и изрази. Малките ученици, преминали цикъла на обучение, смело усвояват писането и четенето на английски текстове.
  Психологическите изследвания показват, че колкото в по-ранна възраст започне обучението по чужд език, толкова по-лесно е за децата с логопедични и говорни нарушения да овладяват успешно звуковата система на чуждия език и да пренесат правилното изговаряне на някои звукове в родната си реч.
  Глобалните цели на обучението по чужд език в ранна възраст са да стимулират в децата изграждането на положително отношение към езика.
  Чрез игрова мотивация ще бъдат положени основите на правилното овладяване на чуждата реч и ще стартира изграждането на езикови умения и навици. Така децата свикват да подхождат творчески към учебния процес.
  Обучението ще се провежда два пъти седмично по един учебен час-70 учебни часа годишно.
  Такса-три вноски по 120 лева.
  Курсът стартира на 04.10.2016 г. от 17,30 часа.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви