Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Хеликоптер за бетон СУПЕР Предложение Cimex PT900

 • Хеликоптер за бетон СУПЕР Предложение Cimex PT900
 • оценка:
 •  0/5

  Симекс Юръп Ви предлага пердашки за бетон CIMEX PT900.
  Пердашка за бетон 90см, CIMEX PT900 е най-добрият избор при обработката на шлайфан бетон и замазки в големи помещения като халета, складове, паркинги, зали и други. С високата си производителност и конкурентна цена, пердашката за бетон Cimex PT900 намалява значително разходите и времето за изработка на шлайфан бетон с високо качество.
  Задвижвана от бензинов двигател, пердашката за бетон е подходяща за употреба на открити строителни площадки. Всички пердашки за бетон Cimex стандартно са с регулатор за прецизно настройване на ъгъла на лопатките при работа. Променливият ъгъл на наклона на лопатките осигурява постигане на изключителна гладкост на обработваната повърхност. С работен диаметър 900 мм., пердашка за бетон Cimex PT900 идеалното решение за всеки голям строителен обект.
  Удобната ръкохватка с регулируем ъгъл на височината, позволява постигането на максимален комфорт при работа с пердашката.
  За безопасност при работа и защита от нараняване, на лявата ръкохватка е разположен лост за авариен стоп, който при изпускане на машината гаси двигателя, ремъкът е покрит със защитен капак, защитен ринг, предпазва лопатките от удар при работа в близост до стени и колони.
  На дясната ръкохватка се намира лост за ръчно подаване на газ със законтрящ механизъм за безстепенно и плавно регулиране на оборотите.
  Предаването на въртящият момент от двигателя към редуктора се извършва чрез центробежен съединител и ремъчна предавка. Усиленото лагеруване на редуктора, гарантира висока надеждност и голям експлоатационен ресурс.
  Лесно управление, производителност и надеждност на изгодна цена са основните качества, превърнали бензиновата пердашка Cimex PT900 в един от най-предпочитаните продукти на българския пазар в този сегмент.
  Спецификация на пердашка за бетон 90 см, бензинова CIMEX PT900
  • Регулатор за наклона на лопатките
  • Регулатор за височината на ръкохватките
  • Редуктор с усилено лагеруване за увеличаване на въртящия момент.
  • Предпазни рингове на лопатките
  • Авариен стоп
  • Вграден отвор за монтаж на втора транспортна ръкохватка
  Техническа характеристика:
  Брой лопатки: 4
  Размери на лопатките(mm): 345 х 150
  Обороти на лопатките (vpm): от 60 - 130
  Двигател:
  Гориво: Бензин
  Модел: Cimex G200, 4-тактов
  Мощност(hp):6.5
  Брой цилиндри: 1
  Охлаждане: Въздушно
  Размери:
  Тегло(kg):78
  Гаранция: 24 месеца
  За допълнително информация може да ни посетите на адрес: гр. София, ж.к. Враждебна, ул. ”3-та”№4 или ни потърсете на посочените телефони.
  http://www.cimex.bg/бензинова-пердашка-за-бетон-90-см-cimex-pt900.html

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви