Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 12.10.2016 11:19 !

Хотел 719 кв.м 3 звезди 45 легла Готов (завършен) Тухла

  • Хотел 719 кв.м 3 звезди 45 легла Готов (завършен) Тухла
  • Хотел 719 кв.м 3 звезди 45 легла Готов (завършен) Тухла
  • Хотел 719 кв.м 3 звезди 45 легла Готов (завършен) Тухла
  • Хотел 719 кв.м 3 звезди 45 легла Готов (завършен) Тухла
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 719 кв.м
  • Строителство: Тухла

Хотелът е разположен в западната част на село Равда, в тиха улица, на 300 м. от плажната ивица, в близост до центъра и е с административен адрес: общ. Несебър, с. Равда, ул. „Гоце Делчев” №16,. Районът е обособен като жилищен с изградена инфраструктура. В близост се намират магазини и заведения за хранене. Теренът върху който е построен хотела е с площ 627 кв.м.. Застроената му площ е 153 кв.м., а разгърнатата застроена площ по документи е 612 кв.м., но от 2-ри етаж на горе има изградени еркери, които не са описани в Нотариялния акт и така реалната разгърната застроена площ става 719 кв.м.. Сградата е топлоизолирана и се състои от партер и 3 етажа. Двора на хотела е ограден с декоративно оформен зид, има изграден басейн с джакузи и открит външен бар с място за отдих. Монтиран е подвижен душ, за ползващите открития басейн. Има възможност за паркиране в собствения двор. Сградата е завършена с топлоизолация и PVC дограма. Стълбището, което свързва хотелските с партерния етаж е облицовано с теракот и перила от алуминиеви профили. Балконите са с гранитогрес, парапети от метални профили и стени - минерална мазилка. Стаите са на ламинат.
Разпределение:
Партерен етаж: фоайе, детски кът - игрална зала, рецепция с директен изход към задния двор, което заема 63 кв.м. от целия партерен етаж.
Самостоятелен апартамент на партерен етаж: състоящ се от 2 спални, хол с кухненски бокс, коридор, баня и тоалетна с площ от 90 кв.м.
Хотелска част: на всеки етаж са разположени по 4 двойни стаи с по две единични легла, WC и балкони и по 1 апартамент състоящ се от две спални и санитарен възел, разполагащ с по две легла в стая.
Общия капацитет на хотела е: 12 двойни стаи и 4 апартамента с обща леглова база в това число партер и хотелска част между 40 - 45 места. Всяка стая е напълно обзаведена и разполага с климатик, телевизор, бойлер

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви