Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Храна за пчели

 • Храна за пчели
 • Храна за пчели
 • Храна за пчели
 • Храна за пчели
 • оценка:
 •  0/5

  Пчеларски магазин в Ямбол, ул. ”Хан Крум”№22/зад м-н”Майстор”, стара автогара/предлага храна за пчели производство на Бий Хоум - с. Г. Богров.
  Бий Фонда - 1кг. - 2,45 лв
  Бий Фонда Ексра с витамини- 1кг. - 2,60 лв.
  БИЙ ФОНДА се препоръчва за подхранване на пчелите през есента, зимата и пролетта. Приготвена е от монозахариди и по-точно от: Фруктоза-40%, Декстроза-54%, Триоза--3%, Малтоза-2% и висши захари-1%. Монозахаридите се усвояват директно от пчелите, като им дават енергия да покриват хранителните си нужди, поддържане на постоянна температура в плодника, изграждане на нови пити. В същото време стимулира яйцеснасянето на царицата-майка в резултат на което допринася за бързато увеличаване на пчелното семейство.
  БИЙ ФОНДА с ТИМОЛ се предлага с добавка на 0,17 г/кг тимол. Ефективността на тимола с/у Нозематозата е от 65% до 95%. Тимолът е и естествен продукт за алтернативна борба с/у вароатозата. Добавянето на Тимол в храната не създава проблеми с остатъчни следи в пчелния мед.
  БИЙ ФОНДА ЕКСРА С ВИТАМИНИ. Отлична, подсилена храна за подпомагане растежа и поддръжката на пчелното семейство. Препоръчва се за изхранване на пчелното семейство през есента, зимата и пролетта.
  МОЛЯ ВИ СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ С РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА МАГАЗИНА.
  РАБОТНО ВРЕМЕ НА МАГАЗИНА:
  От Понеделник до Петък:
  8,30 - 13,00 ч/ 15,00 - 18,00 ч
  Събота: 8,30 - 13,00 ч
  Неделя: Почивен ден.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви