Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Hydro Amino Peptide

 • Hydro Amino Peptide
 • оценка:
 •  0/5

  Ако търсите, перфектно и бързо възстановяване, но не обичате да приемате купища таблетки, то този иновативен продукт, е за Вас! Първите разтворими Телешки аминокиселини, разградени до пептиди, за незабавно възстановяване са идеалният избор за Вас! Hydro Amino Peptide от SWEDISH Supplements е хранителна добавка, която съдържа пълен комплекс аминокиселини от Шведско говеждо месо. Чрез процеса хидролиза и технология на фино филтриране, получените аминокиселини са в пептидна форма с различни молекулни размери и по този начин се усвояват много по-лесно и бързо от останалите аминокиселини на пазара! Hydro Amino Peptide идеален за хора с непоносимост към лактоза!
  ➡ 13 грама Амино пептиди в доза от 15 грама ➡ 3 страхотни вкуса ➡ Мигновено усвояване ➡ Идеални за по време и след тренировка ➡ Подходящи, за хора с непоносимост към Лактоза Hydro Amino Peptide доставя пълен спектър есенциални и неесенциални аминокиселини. Телешкото месо е един от най-предпочитаните източници на протеин в днешно време. Протеините са раздробени на пептиди. Телешките пептиди са произведени без никакви допълнителни химикали и без примеси - извлечени от чисто телешко месо. Резултатът е отлична смилаемост, разтворимост и абсорбация. Тъй като е раздробен на по-малки частици - пептиди, усвояването му е по-лесно - възстаноявате се по-бързо след тренировка и поддържате постоянен положителен азотен баланс.
  Уникалната формула осигурява всички 9 вида незаменими аминокиселини. Те са от голяма важност, тъй като не могат да се синтезират самостоятелно от организма и трябва да се набавят чрез храната или чрез спортните добавки. Истинският телешки протеин съдържа всички тези незаменими аминокиселини, включително и триптофан и не са добавени в последствие!!! Приемането на аминокиселини под формата на пептиди е възможно най-ефикасният начин, който да ви подсигури, че ще запазите и подхраните мускулите си преди, по време и след тренировка. Начин на употреба: 1 доза след тренировка, а за максимален ефект може да приемате и 1 доза, непосредствено преди сън!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: