Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Истанбул тръгване всеки четвъртък

 • Истанбул тръгване всеки четвъртък
 • оценка:
 •  0/5

  І Ден - Отпътуване от София, в 20.00 ч., от храм-паметник ”Св. Александър Невски”. Тръгване от Пловдив в 21.30 ч. от бензиностанция OMV до хотел „Санкт Петербург”. Нощен преход.
  ІІ Ден - Пристигане в Истанбул сутринта, настаняване в хотел (при възможност веднага, в противен случай - след 14.00 часа). Панорамна обиколка*/по желание/ на Истанбул, с автобус и местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: Синята джамия (посещение), площад “Хиподрума” с „ Египетския обелиск”, „Змиевидната колона”, „Фонтана на Вилхелм ІІ”, византийската базилика “Св. София”/отвън/, “Топ Капъ Сарай” (Двореца на султаните от Османската династия)/отвън/. Преминаване по моста над Босфора в Азиатската част на града. Завръщане в хотела. Свободно време за разходка и посещение на Капълъ Чърши- най-големият и най-старият покрит пазар в света. По желание, посещение на мол „Форум Истанбул”, където се намира аквариума „Тюркуазу” събрал над 10000 обитатели на морския свят. Вечерта, по желание вечеря в местен ресторант, с атракционна програма. Нощувка.
  ІІІ Ден - Закуска. Разходка с корабче по Босфора (по желание). По желание, посещение на дворците „Топ Капъ” и/или „ Долма бахче”. Свободно време или посещение на най високата сграда в Истанбул, „Сапфир”. По желание, вечерта, обиколка „Нощен Истанбул”. Нощувка.
  ІV Ден - Закуска. Посещение на фабрика за висококачествени кожени изделия. Отпътуване за Одрин. Разглеждат се - джамията “Селимие” едно от чудесата на Османската архитектура, строена през 16 в. Известна още с най-високите минарета в Турция. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София / Пловдив вечерта.
  *Доплащане за единична стая - 40 лв.
  Цената включва:
  - транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  - 2 нощувки със закуски в хотел 2/3 * в Истанбул
  - водач по време на цялото пътуването
  - посещение на Одрин
  - медицинска застраховка
  Цената не включва:
  - панорамна обиколка на Истанбул, с местен екскурзовод -15 евро
  - посещение на дворците „Долма Бахче” - 22 евро и/или „Топ Капъ” 20 евро, с включени входни такси
  - куверт за посещение на атракционно заведение - 29 евро
  - разходка с корабчето по Босфора - 17 евро, при минимум 25 туристи
  - Посещение на Форум Истанбул и Аквариума, с включен билет за него - 20 евро, само трансфер до Форум Истанбул - 5 евро
  - Посещение на най-високата сграда в Истанбул - Сапфир, с посещение на 4D кино - 22 евро
  - обиколка „Нощен Истанбул”, с екскурзовод -15 евро, при минимум 20 туристи
  - Застраховка ”Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви