Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

КАЧЕСТВЕНО Прехвърляне от Видеокасети на Диск

 • КАЧЕСТВЕНО Прехвърляне от Видеокасети на Диск
 • оценка:
 •  0/5

  Инженер съм и прехвърлям записи от Видеокасета на Диск, без да се губи качеството на звука и картината! Прехвърлям и записи от видеокасети за камери на ДВД или флашка! Освен това предлагам и снемане на кадри от дадено видео, прехвърляне на запис от аудиокасета на СД или флашка, конвертиране на аудио и видео! При предварителна заявка мога да изработя и дизайн на обложка за вашето СД или ДВД, като цените са показани на прикаченото изображение! Цените са за 1 касета, независимо от продължителността й!
  ВАЖНО!!!
  -Касетите може да ми ги изпратите по Еконт или чрез лично предаване, като същото важи и за получаването на записаните дискове и касетите!
  -Към цената за прехвърляне на касети не е включена цената на диска за запис на готовите файлове, като последната е 1лв.!
  -Срокът за прехвърляне на до 4 видеокасети или аудиокасети е 2 дена, като при по-голям брой касети за прехвърляне срокът се увеличава!
  -Не приемам за прехвърляне на запис аудио и видеокасети, които са със счупено пластмасово тяло, не са превъртани от години, лентата е деформирана или са били съхранявани при неподходящи условия, тай като може да повредят техниката ми!
  -Не прехвърлям видеокасети, които са записани със стандарт НТСЦ, тъй като получените записи ще бъдат черно-бели!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви