Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Калоферски бунгала "Букаците"

 • Калоферски бунгала
 • Калоферски бунгала
 • Калоферски бунгала
 • Калоферски бунгала
 • оценка:
 •  0/5


  Калоферски бунгала "Букаците", гр. Калофер, местност "Паниците", леглова база 24 човека. Калоферски бунгала "Букаците" отварят врати за гости и приятели. Три ново изградени къщи с всички удобства, които да направят почивката Ви пълноценна и незабравима.
  - - -
  Цената е 20 лв. на човек на вечер. На разположение на гостите са 2 къщи, разделени на две отделни самостоятелни студиа, всяко с капацитет за 5 човека, както и една напълно самостоятелна къща, в която отново могат да съжителстват 4-5 човека. Всяко от студиата е със светли и просторни стаи, разполага със собствен санитарен възел, хладилник, печка, телевизор, сателитна телевизия, безжичен интернет. За по-добра почивка, бунгала "Букаците" имат прекрасен двор с барбекю, на което можете да подготвите своя обяд или вечеря, споделени в приятна компания.
  - - -
  Не се колебайте да ни изберете, ако сте решили да си почините на чист въздух, спокойствие, далеч от забързаното ежедневие. Ние Ви предлагаме, не само удобство, но най-вече незабравими мигове с Вашите близки и приятели. Няма по-прекрасен уикенд или почивка, споделени с най-доверените ви хора.
  - - -
  Местността "Паниците" е в сърцето на Стара планина на 4 км от гр. Калофер, непосредствено до р. Тунджа и на 4 часов планински преход до х.  "Рай", водопад "Райското пръскало" и на пътя за връх "Ботев". За по-голямо удоволствие може да изберете да направите пикник сред природата, като в непосредствена близост до "Букаците" има прекрасни зелени поляни.     

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви