Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 23.05.2017 22:10 !

Копринена мазилка

 • Копринена мазилка
 • Копринена мазилка
 • Копринена мазилка
 • Копринена мазилка
 • оценка:
 •  0/5

  Ginzabg.com
  Невероятно предимство на SILK PLASTER № 1
  100% ЕКОлогично чист материал, изграден от копринени влакна, минерални добавки и лепило на целулозна основа, линия RECOAT на основата на натурални дървесни стружки. Никаква химия и миризма, антиалергичен + придава мекота на повърхността. Идеално за помещения с деца - нашето най-скъпо съкровище. Това са: детски стаи в апартаменти, стаи в детските градини, спортни зали, детски клубове, кръжоци и работилнички. Каквото е подходящо за детето - ще му хареса и на възрастният, особено на ценителите на екологичната чистота!
  +(съпровождаща снимка на радостни деца на фона на стена с СП и логотип ЕКО)
  За още невероятни предимства вижте тук: линк към страницата на сайта.
  Невероятно предимство на SILK PLASTER № 2
  Материалът се нанася лесно и бързо с пластмасова шпатула на всякакъв вид повърхност на стени и тавани (освен на стъкло и метал без адхезия). Поемащите влага повърхности предварително се обработват с пръст. Изсъхва на отворени врати и прозорци за разлика от хартиените тапети. Материал от категория НАПРАВИ СИ САМ (СДЕЛАЙ САМ). Не е по-сложно от това да намажеш масло върху филийка. Дори дете би се справило.
  +(съпровождаща снимка намазване на масло върху филия хляб срещу дете с мистрия в ръка с логотип DIY)
  За още невероятни предимства вижте тук: линк към страницата на сайта.
  Невероятно предимство на SILK PLASTER № 3
  Великолепни текстури и разнообразие от цветови решения за всеки взискателен вкус. Намират се чисто бели модели, които не само идеално покриват и освежават таваните, но и могат да бъдат оцветени в абсолютно всеки оттенък на палитрата. Притежава отлични декоративни качества за дизайн на интериер с всякаква сложност, могат да се комбинират различни модели за получаване на шарки и рисунки - приятно занимание за творческите личности, при това без мръсотия и боклук.
  +(съпровождаща снимка на красив дизайн и/или доволен клиент, намазващ стените)
  За още невероятни предимства вижте тук: линк към страницата на сайта.
  Невероятно предимство на SILK PLASTER № 4
  Материалът не прогаря на слънце, което е особено важно за помещения с много слънчева светлина. А за слънчева България това качество е актуално на територията на цялата страна! Цветът и текстурата ще се съхраняват през целия срок на използване, 5-10-15 години, докато не поискате да украсите стените си в новата колекция на SILK PLASTER.
  +(съпровождаща снимка на красив интериер с логотип на безкрайност)
  За още невероятни предимства вижте тук: линк към страницата на сайта.
  Невероятно предимство на SILK PLASTER № 5
  Материалът сам изглажда малките неравности, запълва неголемите цепнатини, дупки, и други несъвършенства по стените - всичко, което по принцип се изравнява с шпакловка преди нанасянето на финалното покритие. По този начин не е необходимо предварително изравняване и подготовка на стените преди нанасянето на SILK PLASTER - материалът сам се справя с тази задача, икономисвайки по този начин вашето време

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви