Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Кучешка тения (Ехинокок) Как да предпазим кучето и себе си от смъртоносната зараза!

  • Кучешка тения (Ехинокок) Как да предпазим кучето и себе си от смъртоносната зараза!
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: използвано
  • Доставката се поема от: купувача

Гено
ГеновКучешка тения (Ехинокок) - Гено ГеновКатегория: ЗдравеИздателство: ---Година: 1999Cтраници: 90Забележка: Здраво книжно тяло, без забележки в текста.Налични бройки: 1Език: БългарскиГрад на издаване: СофияКорици: мекиРазмери:  140/215/0 ммКлючови думи:  кучешка тения,
ехинококНастоящият СПРАВОЧНИК обхваща всички основни въпроси относно кучешката тения и възможностите за предпазване от това коварно и смъртоносно заболяване!
Формата на справочник дава предимството, да се запознаем с един мнгообразен проблем, без да е необходимо брошурата да се чете в последователен ред - виж съдържанието на стр. 4, 5, 6.
Читателю, от справочника ще научиш, че няма сигурни лекарства, нито сигурност при хирургическата намеса срещу това заболяване!
За сега, при настоящите условия в България, единственсГ познанията Ти, какво представлява и как се разпространява кучешката тения, биха могли максимално да намалят риска на Твоето и това на децата и семейството Ти заразяване!
Застрашени от заразяване са дори хора, които никога не са имали пряк допир с куче!
Ще научиш също, какво е необходимо да се направи, за да стане кучето - както в много цивилизовани страни - безопасен приятел на човека!
Ако проявиш по-широк интерес, ще намериш в справочника и отговор, как в близко бъдеще би могло - почти без допълнителни средства - да се изкорени веднъж за винаги кучешката тения у нас! .
Но ще научиш и какво ни пречи за това!
Ще научиш също за недоразумения и некомпетентни забрани в миналото и за поуките от тях - валидни и до днес!
А някои практически съвети от справочника може би ще Те предпазят от неподозирано нещастие!

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви