Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 19.10.2016 18:29 !

Курс Excel бърз старт за начинаещи

 • Курс Excel бърз старт за начинаещи
 • Курс Excel бърз старт за начинаещи
 • Курс Excel бърз старт за начинаещи
 • Курс Excel бърз старт за начинаещи
 • оценка:
 •  0/5

  Microsoft Excel е безспорно най-разпространената програма за създаване и пресмятане в таблици. Наложи се като един от най-често използваните продукти във всеки офис или работно място. Познаването и Ви гарантира сигурна работа с по-добро заплащане. Погледнете списъците с обяви за работа, всеки ден има десетки нови позиции с изискване за ползване на Excel.
  Курсът е подходящ за начинаещи с Excel. За всеки, който работи в офис или търси по-добра работа като офис асистент, мениджър, специалист продажби, финансист, счетоводител, касиер, офис организатор и др. Подходящ и за ученици и студенти.
  След курсът ще можете да създавате таблици в Excel за пресмятане или анализ на данни. Ще познавате основните методи за пресмятане на ДДС, търговски отстъпки и други важни за практиката таблици. Ще създавате красиви диаграми и сложни таблици с много формули. Освен знания и умения ще придобиете и самочувствие за работа с най-разпространените програми.
  Продължителност: 4 модула разпределени в интензивни вечерни (3 дни след 18:00) или дневни занятия (2 дни събота/неделя или работни), в зависимост от вашата заетост. Моля, укажете предпочитано време за провеждане на курса при връзка с нас.
  Учебни материали: отпечатана книжка от над 24 страници с теоретичният материал.
  Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.
  Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от MCT (сертифициран от Microsoft обучител) с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви