Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 19.10.2016 18:31 !

Курс Офис Асистент, секретар, офис мениджър

 • Курс Офис Асистент, секретар, офис мениджър
 • Курс Офис Асистент, секретар, офис мениджър
 • Курс Офис Асистент, секретар, офис мениджър
 • Курс Офис Асистент, секретар, офис мениджър
 • оценка:
 •  0/5

  Подходящ за всеки, който работи в офис или търси по-добра работа като офис асистент, секретар, администратор, мениджър, специалист продажби, финансист, касиер, офис организатор и др.
  След курсът ще можете да управлявате информационния поток и документооборота в един офис. Да създавате и редактирате сложни документи в Word със стилове, сложни формати и списъци. Ще можете да създавате таблици в Excel за пресмятане или анализ на данни, диаграми и да ги копирате в други продукти. Чрез PowerPoint бързо ще създавате ефектни презентации, а с Outlook ще комуникирате и организирате времето си, както е във всички фирми с чуждо участие. Освен знания и умения ще придобиете и самочувствие за работа с най-разпространените програми.
  Необходими познания: минимални, например ползвате само Facebook, Skype или имате познания, но желаете да ги систематизирате и да познавате последните версии на продуктите.
  Продължителност: 16 модула в две части, разпределени в интензивни вечерни (12 дни след 18:00) или дневни занятия (6 дни събота/неделя или работни), в зависимост от вашата заетост. Моля, укажете предпочитано време за провеждане на курса при връзка с нас.
  Цена: 188 лв. Отстъпка от 10%, ако доведете Ваш приятел или колега.
  Учебни материали: отпечатани книжки от над 80 страници с теоретичният материал.
  Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.
  Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от MCT (сертифициран от Microsoft обучител) с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите.
  Програма на курса
  1. Въведение в компютрите и Компютърна сигурност
  Устройство на компютъра. Хардуер, Софтуер. Как да се грижим за компютъра си, профилактика. Периферни устройства, принтер, скенер. Инсталиране на програми. Аспекти на компютърната сигурност. Загуба на информация. Вируси и троянски коне. Антивирусна програма и как да се грижим за нея. Вируси във Facebook И Skype.
  2. Операционна система Windows
  Windows, работен екран, програми, прозорци. Файл. Папка. Копиране и местене на файлове и папки. Организация на документите и бързо намиране на информация в компютъра. Архивиране и компресиране на файлове. Работа с облак и локален компютър.
  3. Интернет и електронна поща
  Свързване към интернет. Вируси и троянски коне, защита. Търсене на информация, документи и снимки в интернет. Комуникация чрез електронна поща и чат програми. Отдалечена работа чрез програми за достъп до компютър през интернет.
  4. Въведение в Word
  Текстообработка с Microsoft Word. Версии на програмата, Microsoft Office. Настройка работния екран на Word, интерфейс и управление. Запазване на файл и отваряне на съществуващи файлове. Как да настроим екрана за да ни е удобно за работа?
  5. Въвеждане и форматиране на текст
  Настройка на листа. Въвеждане, форматиране и редактиране на текст. Правописна проверка и автоматична корекция и добавяне на елементи. Принципи за правилно въвеждане и оформяне на документите в Microsoft Word. Как да пишем бързо?
  6. Специални обекти в Word
  Номерация на страниците и постоянни заглавия в листовете. Долен и горен колонтитул. Графични обекти - снимки и рисунки. Манипулиране на графични обекти - вмъкване и форматиране на снимки. Таблици. Вмъкване и редактиране на таблица, копиране.
  7. Стандартни документи от практиката
  Работа с готови документи. Намиране на шаблони или готови документи в интернет. Създаване на европейски формат CV. Стандартни документи от практиката - заявление, записка, доклад, договор, протокол, анекс и др. Редактиране на готови документи.
  8. Финализиране на документ
  Отпечатване на документи. Режими на печат. Създаване на електронни документи. Изпращане на документи по електронна поща или други интернет методи.
  Втора част
  9. Word стилове
  Шаблони. Форматиране на символи и параграф. Настройка на лист. Работа със стилове, създаване и редактиране на стил. Прилагане на готови стилове. Отпечатване.
  10. Word специфични обекти и инструменти
  Създаване на списък, сложни списъци. Форматиране на таблици и рамки. Графични обекти и изображения. Правописна проверка. Циркулярни писма и етикети за автоматизирано създаване на документи.
  11. Excel въвеждане на данни
  Създаване на таблици, въвеждане на различни видове данни, валидни данни. Попълване и създаване на серия от данни. Отпечатване.
  12. Excel обработка на данни
  Пресмятане с формули, основни действия, функции. Одитиране на формули. Създаване и редактиране на диаграми. Бързо създаване на таблица и бързи алгоритми за действия в Excel.
  13. PowerPoint създаване на презентация
  Създаване на презентация, етапи, цели. Избор на дизайн и разположение на обектите. Вмъкване и редактиране на текст, заглавия, графични обекти, снимки, картини, видео и звук.
  14. PowerPoint сложни елементи и презентиране
  Намиране на графични изображения в Google и обработка. Специфични техники в PowerPoint. Анимиране на обекти. Създаване на автоматична презентация. Презентиране.
  15. Outlook
  Организиране на дейността в офиса. Електронна поща, настройка, отделни папки и филтриране на поща. Организиране на календар, събития и съвещания, съвместни срещи. Работа с контакти.
  16. Организационно стопанска дейност
  Делова кореспонденция, изготвяне на документи, справки, протоколи и печатни материали. Комуникация с клиенти, поддържане на контакти с партньори и клиенти на фирмата. Упражняване на контрол и вземане на решение. Документооборот и информационни потоци в офиса.
  Отстъпка от 10%, ако доведете Ваш приятел или колега.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви