Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Къща за гости ИНТРИГА - с.Червен

 • Къща за гости ИНТРИГА - с.Червен
 • Къща за гости ИНТРИГА - с.Червен
 • оценка:
 •  0/5


  Къща за гости "ИНТРИГА" се намира в китното село Червен в близост до гр.Русе. Тя е с капацитет 12 човека.
  Къща за гости ИНТРИГА е разположена на скала в началото на село Червен. Имотът е с разгъната застроена площ 200 кв. м.. Къщата е на два етажа, като на първия е разположена кухня с трапезария/всекидневна и баня/тоалетна, а на втория етаж са разположени три спални с обща баня/тоалетна и широка тераса за отдих с градинска мебел. Къщата разполага и с външен кът за хранене с барбекю, място за отдих с люлеещи се пейки и лагерен огън, кдето вечер може да се събирате с голямата си компания. Положен е и поставяем басейн със шезлонги. Спалните са изключително удобни, а подът им е заслан с мокет отговарящ на стандартитев 5 звезден хотел.
  Къща за гости ИНТРИГА е нов обект в реновирана къща, като посрещаме гости в него от м.08.2016 година. Идеята е да съчетаем всички съвременни удобства с красотата и спокойствието на селото.
  Село Червен някога е било средновековен град. Средновековният Червен е имал и едно водохранително съоръжение. Средновековният град бил построен върху скала и бил ограден от Черни Лом. Градът също бил непристъпен за врагове заради здравата стена, която някога зидарите на Червен изградили, но лесно бил опожаряван.
  След последното му опожаряване част от жителите се оттеглили от реката и се заселили по скалите. В края на 20 в., археолозите проявили интерес и започнали разкопки. Открити били накити, оръжия, сечива, домакински съдове, монети. Разкрити са много сгради: църкви, жилищни постройки и т.н.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: