Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Къща за гости "Иванови"

 • Къща за гости
 • Къща за гости
 • Къща за гости
 • Къща за гости
 • оценка:
 •  0/5


  Къща за гости "Иванови" се намира в сърцето на Родопа планина, във великолепното, уютно село Полковник Серафимово, област Смолян, България. Районът е известен с великолепната и разнообразна природа, чист въздух и дълбоки културни традиции.
  Поради стратегическото си местоположение, Полковник Серафимово се превърна в любимо място за почивка на всички, които искат да се наслаждават на спокойствие и тишина, като в същото време са в непосредствена близост до удобствата и нощния живот на големия град- Смолян.
  Село Полковник Серафимово се намира на 10 км. от Град Смолян, на 25 км. от к.к. Пампорово и на 25 км. от връх "Рожен" и обсерваторията където се провежда ежегодно всяко лято националния събор на "Връх Рожен".Всяка година в селото лятото се провежда и така прочутия Английски събор.
  Къщата е на два етажа с отделни входове свързани по между си с вътрешна стълба.Първия етаж е с голям хол, и две стаи като в едната са 2 единични легла, а в другата са 2 големи легла за по 2 човека, общо за 6 човека, втория етаж е с хол и три стаи като двете са със спални, а третата е с 2 единични легла общо за 6 човека.Общо къщата разполага с места за 12-13 човека, идеална за семейства и компании.
  Къщата разполага с лятна кухня с всички удобства, сателитна телевизия, баня и тоалетна, двор с голяма маса и тента за приятна релаксация и почивка.
  Цена на цялата къща - 120.лв.
  Цена на етаж по избор- 60.00 лв.
  За повече от 3 нощувки - цената е на етаж 50.00 лв., а за цялата къща - 100.00 лв.
  Това е линк за самото село ако желаете да научите нещо повече за него: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%BE
  Ако желаете повече снимки, моля пишете или се обадете, за да ви изпратя.
  Избягайте от ежедневието!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви