Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Къща за гости с.Прилеп , на 20 км от Албена

 • Къща за гости с.Прилеп , на 20 км от Албена
 • Къща за гости с.Прилеп , на 20 км от Албена
 • Къща за гости с.Прилеп , на 20 км от Албена
 • Къща за гости с.Прилеп , на 20 км от Албена
 • оценка:
 •  0/5


  Къща за гости 10 човека !!! - с Прилеп(Чукурово)
  Къщата е построена през 2008 г.Тя има характерната архитектура и облик на възрожденските къщи.
  Село Прилеп се намира в района на природен резерват“Батова“,заградено е от шипоколисни гори,в екологичен район,в който не е имало и няма никаква индустрия.Отстои на 40 км от Варна,на 20 км от КК“Албена“и на 20 км от Добрич.На половин час с автомобил са и известните крайморски голф игрища:“Блек Си Рама“ и „Трейшън Клифс Голф Резорт“.
  Най-голямата забележителност е Етнографския комплекс“ЧифликаЧукурово“.При посещението си в България,там гостува и Негово Височество принц Чарлз.В с.Прилеп се намира и музеят на меда,където можете да се запознаете с историята на пчеларството и да дегустирате и закупите различни видове мед и медни продукти.
  Къщата за гости е с РЗП 176 м2 и двор от 2450 м2.На първо ниво са разположени дневен тракт с камина,телевизор и музикална апаратура;оборудвана кухня;трапезария;тоалетна и килер.На верандата има изградено барбекю.На втория етаж има оборудвани три спални и две бани.Едната спалня е с трето легло. На телефон 888 - Покажи - и 894 - Покажи - ще получите повече информация относно настаняване и цени . Заповядайте когато имате желание ще останете доволни....
  Цени : за една вечер 180 лв , за три вечери 160 лв на нощ
  Допълнително се договарят ТО на място или по телефона .
  Кhttp://www.kashtaipolovina.com/bg/property-details/vidim-v-saita/28-niskoenergiina-kyshta-176-m2

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви