Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Къща за гости "Слънчев ден" с.Бели Искър

 • Къща за гости
 • Къща за гости
 • Къща за гости
 • Къща за гости
 • оценка:
 •  0/5


  Къща "Слънчев ден"_ се намира в планинското село Бели Искър, на 60 км от София и на 10 км от Самоков. Близо е до курортите Боровец и Мальовица. Селото е разположено в красивата долина на река Бели Искър. През зимата предлага добри условия за зимни спортове, а в горещите летни дни може да се насладите на прохладата на планината.Красивото село привлича туристи с прекрасната си природа и атмосфера, в комбинация с близостта на град София.
  Селото се намира на най-стратегическото място в Рила. От тук тръгват атрактивни маршрути до връх Мусала с надморска височина 2 925 м — най-високият връх на Балканския полуостров, Мальовица, хижа Вада, Седемте рилски езера, Чакър войвода, Ястребец, хижа Грънчар, двореца Царска Бистрица и Боровец.
  Резервирането е чрез мобилен телефон или електронна поща. Заповядайте при нас, за да прекарате няколко незабравими дни сред природата на Рила.
  Предлагаме стаи за почивка. Осигуряваме паркинг. Дворът е с беседка и възможност за барбекю. Капацитетът на къща "Слънчев ден" е 10 места, разпределени в 4 стаи с по 2 и 3 легла.Стаите са със санитарен възел, телевизор, хладилник, тераси, парно. На етажа има и  кухненски бокс - газов котлон, кафе-машина, електрическа кана, съдове и прибори за хранене. Осигурен е паркинг за гостите. Просторен двор с беседка.
  Цени лято:- 10 лв. на легло Цени зима:- 20 лв на легло http://sunnyday.alle.bg [1] Link [1] http://sunnyday.alle.bg/

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви