Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Къща в гр. Балчик на 200 м. от плажа.

  • Къща в гр. Балчик на 200 м. от плажа.
  • Къща в гр. Балчик на 200 м. от плажа.
  • Къща в гр. Балчик на 200 м. от плажа.
  • Къща в гр. Балчик на 200 м. от плажа.
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 133 кв.м
  • Квадратура на двора: 300 кв.м
  • Брой етажи на сградата: 2

Двуетажна къща с площ 133,10 кв.м. с парцел 300 кв.м. и великолепна гледка към морето. Основен ремонт на покрива и на сградата е направен през 2015г.
Разпределение на етажите:
1-ви етаж: хол, кухня, баня с тоалет. До втория етаж се стига посредством външна стълба.
2-ри етаж: 3 спални, детска спалня, коридор, баня с тоалет, кухня, тераса.
Двата етажа представляват самостоятелен апартамент.
Къщата се продава напълно обзаведена. PVC дограма. Баните с напълно оборудвани с необходимата техника и бойлери. Сградата е оборудвана със СОТ. Къщата представлява половината от сградата, но тя и парцелът представляват отделен недвижим имот. Те могат да бъдат продавани, пдоарявани, ипотекирани без да се иска съгласие от собствениците на другата част на сградата. Къщата и парцелът нямат тежести, годишният данък на имота е около 50 евро. Има гараж за един автомобил. Местността е много спокойна и тиха с морски и горски въздух, с рядко съчетание от морски, хълмист и горски пейзажи присъщи само на гр. Балчик. Както в самата местност така и в близост отсъства каквото и да било вредно производство - абсолютна екологична чистота. Тишината и чистият въздух са основните достоинства на района. От терасата и прозореца на хола крайбрежието се вижда на растояние от 50 и повече км, включвайки курортите Албена и Златни пясъци. Впечатляваща панорама към морето и скалистото крайбрежие не само през деня, но и през нощта.
Къщата се намира в старата централна част на града.
Магазини, супермаркети, банки, ресторанти, приморска пешеходна улица, пазар в т. ч. и рибен, автобусна спирка, паркинг за таксита - всичко е расположено в няколко десетки метра от къщата. Най-близкият магазин за хр. стоки се намира на 20м. Разстояние до морето по права линия 100 м., до централния плаж 200 м., до рибния пазар 200 м., до Ботаническата градина 2 км., до курорта Албена 10 км. (има градски транспорт), до Златни пясъци 22 км., до гр. Варна 30 км., до международното летище Варна 43 км.
От собственик.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви