Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 1200 кв.м двор

  • Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 1200 кв.м двор
  • Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 1200 кв.м двор
  • Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 1200 кв.м двор
  • Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 1200 кв.м двор
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 80 кв.м
  • Квадратура на двора: 1200 кв.м
  • Брой етажи на сградата: 2

Предлагаме Ви чудесна селска къща. Имота се намира в село Надежден, община Харманли, идеален център. Селото е на 5 км от Харманли по посока на Маджарово в ляво. Надморска височна 220 метра. Южен склон. ППоглед към целите Източни Родопи.
Парцела е 1200 кв. метра. В западната част на центъра с лице към целия център. Входни врати в парцела - една основна за хора, една голяма, водеща в стопанската част на двора, и още една свързваща ни със съседите от Западния край.
В парцела има 4 основни сгради и два леки навеса. Основните сгради са:
-къща на окол 80 кв. метра
-гараж съвсем нов, много висок на около 30 кв.м.
-гараж стар с бетонна плоча на около 25 кв.м.
-плевня и хамбар кирпичени, но много здрави с метлни врати н около 70 кв.м.
-два навеса леки, но покрити с керемиди или ундолин, всеки по около 20-30 кв.м.
Дворното място е разделено на два основни дяла - преден - засят с тревни смески/райграс/ за почивка, и заден двор засят със зеленчуци и овощни дръвчета.
Наличие на собствен водоизточник /кладенец/. Канлзация за мръсна вода, отвеждаща както отпадната вода от тоалетната, така и напълно дъждовната вода от покривите двора. Питейна вода /чешма. Градинско осветление в озеленената с райграс площ - 11 броя вкопани в земята лампи с височина около 60 см. над тревата.
Къща: приземен етаж - мазе, което е преустроено в лятна кухня.
Етаж -намиращ се на 1 до 2 метра над земята, състоящ се от 3 стаи, антре, коридор, баня с тоалетна.
Състояние на къщата- напълно реновирана преди 5 години. Изградена от тухла, бетонна плоча на една от стаите като под, който е и таван на мазето. Другата част от къщата е върху пълнещ, който е бетониран отгоре с армиран бетон и циментова замазка. Таваните са гредоред, но с гипсокартон и изолация, стените - тухла с гипсокартон, а външните са и с изолация. Подови покрития - в стаите декоративен балатум върху циментова замазка, а санитарен възел, коридор и антре- гранитогрес. Навсякъде е с декоративно осветление, а в банята с няколко вида осветление, стените в банята са фаянс.
Отопление - парно с камина в водна риза на твърдо гориво, поставена в коридора, който е и импровизиран хол. Радиатори във всяка стая, бойлера се отоплява с ток и от парното. Има оставени комини във всяка стая като резервен вариант. Има и газови и електрически отоплителни уреди.
Охлаждане през лятото - три броя прозоречни японски климатици в двете стаи и коридора, единият е и отоплителен.
Електроинсталация- изцяло нова, достатъчно мощна за всякакви натоварвания. В и К инсталация - напълно нова. Канализация, включена в централната селска канализация.
Охранителна система - аларма на цялата сграда, канадско производство, с обемни датчици.
Хидрофорна система за пълно водоснабдяване на къщата и двора.
Къщата е напълно обзаведена в съвременен стил. Наличие на сателитна телевизия.
Собственият водо източник в двора /кладенеца/ е снабден с помощна шахта нова, в която е поставена помпа за поливане на цялата градина, както и възможност за хидрофор - изградена е системата, но не е монтиран и включен..

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви