Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 11.10.2016 19:44 !

Къща във вилна зона Двуетажна 60 кв.м РЗП 700 кв.м двор

no image
  • Къща във вилна зона Двуетажна 60 кв.м РЗП 700 кв.м двор
  • оценка:
  •  0/5
  • Квадратура: 60 кв.м
  • Квадратура на двора: 700 кв.м
  • Брой етажи на сградата: 2

Вила с разгъната застроена площ 60 кв.м. и 700 кв.м. дворно място, намиращи се в китна местност в Искърското дефиле, вдъхновила Иван Вазов да напише прочутия свой разказ „Дядо Йоцо гледа“. С. Заселе на разстояние 43 км от София се е скрило сред безкрайни поляни за пикник, невероятни предизвикателства за любителите на туризма и спокойствие, което се нарушава единствено от гласа на птичките.
Вилата е на два етажа, с външни стълби и голяма тераса на втория етаж, продава се с обзавеждане. Къщата е в младежката възраст от 25 години (1990г), тухла. Покривът е нов (с нови керемиди) и атмосферните условия не бива да Ви притесняват. Вилата е с PVC (REHAU) дограми и нови врати. Всички удобства, необходими за Вашия престой, са осигурени - къщата е снабдена с ток, вода (вътре и вън - външна чешма), баня (с бойлер) с тоалетна, има и външна тоалетна.
Първи етаж - кухненски бокс, баня, стая.
Втори етаж - широка тераса (открита) и стая.
Подът на първия етаж е теракота и балатум, вторият етаж също е с балатум, а стените са оцветени с латекс в светли тонове.
Целогодишен достъп по асфалтов ремонтиран път. Близо до вилата минава пътя, но до нея се стига по леко възвишение, а тя самата стои скрита в обкръжение от зеленина и малко поточе. Има маршрутен транспорт и спирка в близост до вилата, на която всяка сутрин минава бусче с пресен хляб.
Дворът е равен, с лека денивелация, и поддържан, с барака за складиране на градинарски принадлежности. Има засадени овощни дръвчета и орехи.
В близост се намират селата Зимевица и Заноге и в местността можете да преоткриете вкуса на домашното мляко и сирене, домашния кашкавал, домашната извара. Можете да пояздите на воля или да се спуснете по Вазовата екопътека, където да се снимате с един от най - високите водопади в България - Скакля и да видите скалата, наречена Злия камък, от която Вазовият герой дядо Йоцо е гледал със слепите си разплакани очи първия влак по Искърското дефиле, символ на Нова България. В непосредствена близост са и гр. Своге и с. Церово.

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви