Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

L-Carnitine 3000 (Box)

 • L-Carnitine 3000 (Box)
 • оценка:
 •  0/5

  Предмиствата на L-Carnitine 3000: ➡ 3 дози за 3 тренировки само в една ампула!; ➡ 3000 мг L-карнитин в 100 мл; ➡ Подкрепя окисляването и транспорта на мастни киселини; ➡ Подходящ за дами; ➡ Без добавена захар; ➡ Повишава издържливостта и аеробния капацитет; ➡ Покдрепя сърдечното здраве; ➡ Защитава мускулите по време на ограничителни диети; ➡ Подкрепя следтренировъчното възстановяване; ➡ Притежава силен противоуморен ефект; ➡ С добавен витамин Б-6 за по-добро усвояване и повече енергия; ➡ С добавени пептиди PeptoPro за максимален ефект; ➡ 12 ампули по 100 мл в 1 кутия!!! Хранителната добавка L-Carnitine 3000 доставя 3000 мг L-карнити с всяка ампула от 100 мл.
  L-карнитинът е жизненоважен за транспорта на мастните киселини през вътрешните и външи митохондриални мембрани, защото засилва производството на ензима карнитин палмитолтрансфераза l и ll, който е ключът за мембранното транспортиране на мастните киселини. На практика, L-карнитинът се свързва с мазнините в депата и ги транспортира до митохондриите, където се използват като източник на енергия по време на тренировка. Освен това, l-карнитинът обединява свободните Ацетил-КоА (коензими) произведени по време на работа на мускулите, като по този начин предотвратява натрупването на млечна киселина. Това означава, че l-карнитинът позволява по-дълги и интензивни тренировки и в същото време забавя умората и мускулната треска.
  В L-Carnitine 3000 са добавени витамин Б-6 и казеинови пептиди PeptoPro, които въздействат положително върху метаболизма и стимулират потентността на L-карнитина. Крайният резултат е повече енергия и по-изчистено тяло. FA™ Nutrition L-Carnitine 3000 е универсална хранителна добавка, която се използва от: професионални спортисти и активни любители, които желаят да подобрят фигурата и благосъстоянието си. Комбиниран с подходяща диета и тренировъчна програма, L-Carnitine 3000 на Fitness Authority® Engineered Nutrition ще Ви помогне да постигнете личните си цели. Препоръчителна употреба: 1 порция - 1/3 ампула (33 мл) 30 мин преди тренировка. Разклатете преди употреба. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви