Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

ЛАКОВЕ , МАСЛА ЗА ДЪРВО , БОИ , ЛАТЕКСИ - НА ВОДНА ОСНОВА , ЕКОЛОГИЧНИ

 • ЛАКОВЕ , МАСЛА ЗА ДЪРВО , БОИ , ЛАТЕКСИ - НА ВОДНА ОСНОВА , ЕКОЛОГИЧНИ
 • ЛАКОВЕ , МАСЛА ЗА ДЪРВО , БОИ , ЛАТЕКСИ - НА ВОДНА ОСНОВА , ЕКОЛОГИЧНИ
 • ЛАКОВЕ , МАСЛА ЗА ДЪРВО , БОИ , ЛАТЕКСИ - НА ВОДНА ОСНОВА , ЕКОЛОГИЧНИ
 • ЛАКОВЕ , МАСЛА ЗА ДЪРВО , БОИ , ЛАТЕКСИ - НА ВОДНА ОСНОВА , ЕКОЛОГИЧНИ
 • оценка:
 •  0/5

  КЕДЪР ЛЕС-КА ЕООД -официален дистрибутор на ”СОКРАТЕС” и ”ХЕТ” предлага бои,лазурни и полиуретанови лакове,паркетни ,масла за дърво /импрегнация/ и латекси на фирмите ”СОКРАТЕС” и ”ХЕТ”.
  Висококачествени,екологично чисти /на водна основа/,безвредни-без тежки метали,бързосъхнещи,трайни покрития-гаранция 10 години.
  ”SOKRATES”-лазурни лакове за дърво-20 цвята,кутии по 700 гр., UV филтър.Покривност 8-10 kв. м. и 10 - 15 кв. м. Мебелен лак,кутии по 600 гр. Полиуретанов паркетен лак ”MOVIpur,кутии по 600 гр.,покривност 10-12 кв.м. Импрегнация кутии по 700 гр.,регулират влажноста на дървесината,опаковки до 5 кг.
  Масла безцветни или оцветени по избор,защита на дървото, 3 в 1 . Боя,универсална,дисперсна,акрилна,мат,полумат,полугланц ,гланц - кутии по 700 гр. 16 основни цвята и хиляди разцветки.
  ”НЕТ”-акрилни матови бои,много трайни,водоустойчиви, устойчиви на солен въздух и неблагоприятна и агресивна среда.
  Отговарят на европейска норма ЕН-71,с тях могат да се боядисват детски играчки.Подходящи за дърво и метал.Регистрирани в Чешкия корабен регистър-могат да се използват за боядисване на вътрешни части на кораби и яхти,атестат за високо качество. Широка гама от цветове и разцветки. 16 основни цвята и хиляди разцветки.
  Кутии по 700 гр./кутии по 900 гр. Покривност 6-8 м.2 латекс ”Junior Plus” ведра по 15+3 кг.-42 лв.,висока покривност и плътност,широка цветова гама,оцветяване по избор. Декоративни ефектни и фасадни бои. Мнодо голям избор на цветове.
  ММЕ вропейско качество - с 10 годишна гаранция. Възможност за доставки за цялата страна. При покупки на количества-отстъпки.Перфектно качество на най-добри цени-цени на вносителя.Без конкуренция в съотношение качество-цена.
  Извършваме доставки за цялата страна с куриерски фирми .

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви