Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

LevroPUMP

 • LevroPUMP
 • оценка:
 •  0/5

  Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон - професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (IFBB)! Това, което отличава хранителните добавки от Levrone Signature Series, в пазар наситен от множество брандове, е оптималното качество и стриктната наука зад всяка една от добавките на сериите. LevroPump ви осигурява: ➡ Мощно напомпване по време на тренировка; ➡ Мускули, твърди като скала; ➡ Ударна доза от сила; ➡ Повече издръжливост и по-малко умора; ➡ Максимална концентрация, за да бъде Вашата тренировка пълноценна;
  Пред-тренировъчна формула изпълнена с колосална енергия! LevroPump е напреднал и завършен пред-тренировъчен продукт, създаден, за да стимулира тялото и максимално да оползотвори ефекта на „мускулното напомпване“. Препоръчва се на физически активни възрастни по време на периоди от изнурителни и дълги силови тренировки и тренировки за издържливост. Всяка доза подхранва тялото с 4000мг бета-аланин (CarnoSyn®), 2000мг аргинин AKG (алфа-кетоглутерат), 1000мг агматин сулфат, 1500мг цитрулин малат и 1000мг таурин! Бета-аланин е компонент на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine), естествено присъстващ в скелетните мускули, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри от тип II. При естествени условия, карнозинът буферира спада на pH, свързан с образуването на млечна киселина по време на упражнения, като по този начин забавя мускулната умора и позволява извършването на по-дълги и натоварващи тренировъчни сесии.
  Алфа-кетоглутерат (AKG) се формира от обединяването на Л-аргинин с алфа-кетоглутерат - междинен метаболит на Цикъла на Кребс - метаболитното трасе, което води до образуването на енергиен субстрат за работещите мускули - ATP (АТФ - аденозинтрифосфат) молекули. Л-аргинин е местна аминокиселина, която естествено се произвежда от тялото. Л-аргинина в тялото участва в множество метаболитни процеси - наред с други процеси, участва в синтеза на креатин и азотен оксид (NO). Азотния оксид повишава обема на лумена на кръвоносните съдове, като успокоява гладките мускули и намаля „лепкавостта“ на васкуларната стена, като по този начин повишава притока на кислород и хранителни вещества в работещите мускули.
  LevroPump съдържа комплекс от енергитици и стимулатори, които стимулират централната нервна система и подобряват менталната нагласа преди тренировка. Съчетанието от кофеин, синефрин, таурин и тирозин гарантира концентрацията и желанието за тренировката, уплътнени от ударна доза енергия. Изпълнете скелетните си мускули с подобряващи представянето хранителни вещества, за да усетите истинско задоволство! Оползотворете всяка секунда от тренировките си и постигнете резултати, с които да се похвалите! LevroPump е създаден от гигант в индустрията и е част от легендарната серия добавки Levrone Signature Series! Препоръчителна употреба: Разбъркват се 2 лъжички от LevroPump (12 г) с 250 мл вода. Пийте 1 порция преди тренировка. Съдържа подсладители и голямо количество кофеин.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка: