Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 11.10.2016 21:00 !

Лондон през Септември - 2016

 • Лондон през Септември - 2016
 • оценка:
 •  0/5

  Септемврийски празници в Лондон 22 - 26 септември 2016г. с директен полет от Варна
  Цени за ранни записвания до 30.04.2016 или до изчерпване на местата.
  Описание:
  Програма
  Първи ден
  11:30 часа отпътуване от летище Варна с директен полет за Лондон с Wizz Air. Трансфер летище-хотел. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка. Нощувка в Лондон.
  Втори ден
  Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града или възможност за Сутринта - Класически Панорамен Тур Лондон -полудневен / срещу доплащане от 40 паунда на човек- при мин. 10 записани /: Кралската резиденция - Бъкингамския дворец, Парламента, известната кула Биг Бен и Уестминстърското абатство, Даунинг стрийт, величественият Трафалгар, Художествената Галерия, колоната на адмирал Нелсън, най-високото виенско колело в Европа-Окото на Лондон, най-високият вертикален град в западна Европа - Шард. Ситито на Лондон-домът на парите и катедралата Св. Павел. Обектите се разглеждат отвън.
  Следобед - възможност за Полудневна екскурзия до Гринуич с разходка с корабче по Темза с водач на български език/ срещу доплащане от 40 паунда -при мин.10 записани /. Посещение на кралска обсерватория в Гринуич и главния меридиан. Не е включен транспорта от хотела до кея Уестминстер.
  Трети ден
  Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града или възможност за Полудневна екскурзия до Windsor / срещу доплащане от 60 паунда на човек -при мин. 10 записани /: включва посещение на Уиндзор - най- големият и най-старият действащ замък в света, кралска резиденция, която се използва и днес! Ще посетим кралските апартаменти, ще разкрием тайните и историята на различните династии и техния принос към Уиндзор и монархията.
  Вечерта-възможност за посещение на Лондонски мюзикъл с предварително закупуване на билетите.
  Четвърти ден
  Закуска и свободно време за самостоятелно посещение на музея на восъчните фигури Madame Tussauds / входът се заплаща /, Британския музей / безплатен вход /, Националната галерия / безплатен вход /, Музея Виктория и Алберт/ входът се заплаща/, Природо-историческия музей/ входът се заплаща/ и др.
  Следобед-трансфер от хотела до летище Лутън. Нощувка в Лутън.
  Пети ден
  Транспорт хотел-летище. Ранен полет в 05:30 часа от летище Лутън за Варна. Кацане във Варна в 11:00 часа.
  Забележка: Програмата е предварителна и може да бъде променена.
  Хотел На човек в двойна стая
  New Dawn 2* или подобен 1172 лв
  Hotel Lncaster Gate 3* или подобен 1367 лв
  Copthorne Tara Hotel London 3*+ или подобен 1563 лв
  Цената включва:
  -Самолетен билет Варна - Лондон - Варна с летищни такси
  -3 нощувки на база нощувка със закуска в Лондон 2*/3*/4*
  -1 нощувка в Лутън трансфери летище - хотел - летище;
  -водач от фирмата при група от мин. 10 човека
  -Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/.
  Цената НЕ включва:
  -Багаж за чекиране:
  Голям салонен багаж - 35 лева на куфар на посока
  Чекиран багаж до 23 кг. - 69 лева на куфар на посока
  Чекиран багаж до 32 кг. - 88 лева на куфар на посока
  -Екскурзии по желание с гид на български език доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
  Необходими документи:
  - лична карта или задграничен паспорт
  - за деца до 18 г., придружавани от близък или само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него
  Условия за записване:
  Програмата се осъществява при наличие на записани минимум 15 участници. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 30 дни преди датата на отпътуване.
  Резервации:
  Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта). Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената
  Плащане:
  Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 40 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:
  • под 40 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек
  • от момента на потвърждение на резервацията до 40 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек
  Рекламации:
  Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок до 7 дни след края на пътуването.
  Форсмажор: Туроператорът не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви