Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 29.05.2017 16:08 !

Магазин под наем

 • Магазин под наем
 • Магазин под наем
 • Магазин под наем
 • Магазин под наем
 • оценка:
 •  0/5

  Здравейте, днес ВИ представяме едно ексклузивно предложение ПОД НАЕМ- този напълно завършен и оборудван хранителен магазин, намиращ се в гр. Варна на спирка Дървения мост.
  Магазина е със застроена площ 628 кв.м., разпределени на две нива. Височина на горното ниво 5,00м-3.50м.. Възможен е достъп и с тежкотоварен автомобил. Имотът е напълно обурудван хранителен магазин с всички документи. Намира се на главен път Е 87 Европейски път Е87 е път, част от европейската пътна мрежа Европейски път.
  Имота е на два етажа, свързани с товарен асансьор.
  Към имота има 12 броя, парко места.
  Магазина има два входа/изхода и е оборудван с две автоматични врати марка Ditec на обща стойнст 7 000 лв. Вратитие имат сертификат за противопожарна безопастност.
  Три касови модула:
  - Два от тях оборудвани с Магелан баркод четец с вградена теглова везна max 30 kg. на стойност 3 000 лв всеки.
  - Трите касови модула са напълно оборудвани с компютри, монитори, мишки, клавиатури, UPS-си, ръчни баркод четци, стелажи за цигари, стелажи за захарни изделия. Стойност на трите касови модула общо 6 000 лв.
  Неутрално оборудване - това означава стелажи и регали в търговската зала, който са на стойност 150 лв. на линеен метър. Имаме 46 метра на обща стойност 6 900 лв.
  Електронни везни 4 бр. За етикетиране на стока при приемана и етикетиране на теглима стока към клиент на стойност 1750 лв. всяка или 7 000 лв.
  Магазина е с напълно оборудвана кухня с чисто нови италиански уреди, газови котлони, фритюрник, маси, плотове, мивки, на обща стойност -12 500 лв.
  Хладилното оборудване в магазина е на цена за линеен метър 1 500лв.
  В търговската зала има 22.5 линейни метра хладилна техника на обща стойност 33 750 лв.
  В складовото помещение има издрадени 7 броя хладилни камери, който могат да бъдат настроени да работят в границите от +4 до -20 градуса всяка с обем 50 кубични метра!
  Стойността на пет от хладилните камери оборудвани с врати и изпарители е 8 000 лв. всяка, а на останалите две 5 500 лв. всяка или общо 51 000 лв.
  Асансьор за транспортиране на стока между ниво 0 и сутерен на стойност 8 000 лв.
  Видео наблюдение на целия обект на стойност 3 000 лв.
  Оборудван офис с обзавеждане, компютърни конфигурании, принтер/скенер/копир устройство, каса за съхданиние на пари и документи на стойност 5 000 лв.
  Помещението е завършено до ключ и напълно узаконено с абсолютно вскички разрешителни, вкл. евакуационен план. 
  Газифицирано, с издена ведомствена метан станция. Подово отопление навсякъде, което може да работи както на ток, така и на метан.
  Два броя газови котли на стойност 4 000лв.
  Три буферни съда по 1 тон всеки за затопляне на вода от работата на хладилната централа посредством топлообменник на стойност 3 500лв.
  Помещения за персонал- обособени на мъже/жени със съблекални и тоалетни с душ.
  Към магазина и включен в цената има Билборд намиращ се на главния път.
  Общо изброените неща са на стойност 150 650 лв.
  В продажната цена е включено цялото оборудване, билборда и 12-те паркоместа.
  Месечен наем 3200 лева без ДДС!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви