Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Малка домашна оранжерия

 • Малка домашна оранжерия
 • Малка домашна оранжерия
 • оценка:
 •  0/5

  Малка домашна оранжерия
  Използването на оранжерия осигурява много по-ранно съзряване на културите, които засаждате благодарение на топлината, която се запазва в затвореното пространство. Така вашите плодове и зеленчуци са вече значително израснали, за да можете когато през пролетта времето се затопли да ги засадите на открито и културите ви да узреят много по-рано от тези на съседа. Да не говорим и че домашно отгледаните плодове и зеленчуци понякога превъзхождат купените от магазина в пъти що се касае до вкусови качества и натурален продукт.
  Повечето хора обожават живота на открито - пресните зеленчуци, красивите цветя… Но, за да си гарантираме качеството на трапезата си и то целогодишно, най-добре е да разчитаме на зеленчуците, които сами сме отгледали. Затова дори не е необходимо да имаме голяма градина на село. Нужна ни е малка площ, а тази оранжерия е перфектно решение за целта!
  С размери 69 см /дължина/, 95 см /височина/ и 49 см /ширина/ тази мини оранжерия може да се постави както в градина или заден двор, така и на терасата, където може да послужи и за подготовка на пролетните цветя, с които ще украсим терасата.
  Свежи подправки? Разбира се - малката домашна оранжерия е идеална за отглеждането им в саксии!
  Доставя се в разглобен вид, и когато не се използва може да се съхранява удобно.
  И не на последно място - Вашите деца ще харесат този продукт и възможността да се грижат за разстенията и да наблюдават тяхното по-бързо развитие!
  - Размери 69 х 95 х 49 см
  - Материал - стоманена разглобяема конструкция, боядисана в зелено, и устойчив на УВ лъчи, дъжд и град полиетилен
  - 2 нива за разполагане на повече растения

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви