Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Масло от морски зърнастец(облепиха) Омега-6 100 мл

 • Масло от морски зърнастец(облепиха) Омега-6 100 мл
 • оценка:
 •  0/5

  Хипократ съветвал да се използват плодовете на морския зърнастец за лечение на стомашни болести. В старо време зърнастецът се дъвчел при кървене на венците, лекувал скорбут и моряците и пътешествениците се запасявали с него като източник на витамини. Ще се удивите, че 100 мг плод от морски зърнастец удовлетворява напълно денонощната потребност на организма от витамини. Маслото, изстискано от плодовете на морския зърнастец, съдържа всички свойства на плодовете му.
  Уникален състав
  Плодовете на морския зърнастец са безценни: те са истински извор на витамини, минерали и биологично активни вещества! В маслото от тях се съдържат пектинови вещаства, флавоноиди, макро- и микроелементи (бор, желязо, цинк, мед, манган, калий, калций), някои видове растителни антибиотици. Съдържат се: провитамин А (до 10.9 мг) и витамини (В1, В2, В3, В6, С, Е, К и др.), много каротиноиди, които са природни антиоксиданти и допринасят за повишаване на имунитета.
  Целебната сила на природата
  Масло обхваща противовъзпалителни, регенериращи и биостимулиращи действия и затова се използа при изгаряния и други увреждания на кожата. То има силен антибактериален ефект и допринася за бързото заздравяване на рани, не оставя никакви следи от белези.
  За прекрасните дами
  Морският зърнастец е наистина женско растение и затова то може да донесе най-голяма полза на прекрасната половина от човечеството. Маслото от плодовете му се използват широко в гинекологията, то отстранява лесно, каквото и да е възпаление.
  Препоръчва се да се добавя в крема за лице. Такъв крем действа подмладяващо, също избелва кожата. Но не се престаравайте, маслото не трябва да превишава 5%, иначе ще получите крем с ефект на загар.
  Прием: 2-3 пъти дневнопо една чаена лъжичка преди хранене.
  Противопоказания: Индивидуална непоносимост
  Съхранение: На тъмно и сухо място при температура до 20 градуса.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви