Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Масло от семките на нар

 • Масло от семките на нар
 • оценка:
 •  0/5

  Маслото от семки на нар (Granatapfelkernol)
  нов топ продукт - супер мощен антиоксидант Масло от семките на НАР в желатинови капсули се счита за еликсир на младостта, тъй като съдържа пуникова киселина - омега-5 конюгирана мастна киселина, която е ефективна за клетъчната регенерация и пролиферация и значително забавя процеса на стареене.
  Предназначение:
  Нарът е много древна растителна култура известна на повечето цивилизации и народи като храна и средство за поддържане на здравето. Нарът е богат на ненаситени мастни киселини, и по-специално на пуникова киселина. Антиоксидант, поддържащ нормалните нива на естрогените и холестерола.
  Лечебните свойства на наровото масло са тясно свързани с неговия уникален мастно киселинен състав. Маслото съдържа огормно количество витамин Е (в най-рядката му природна форма гама-токоферол), стероли, полифеноли и натурални растителни естрогени (17-алфа-естрадиол). За сметка на съдържанието на фитоестрогени облекчава симптомите на ПМС и може да бъде използвано при жени в менопауза. Маслото от нарови семки е мощен антиоксидант, превъзхождащ по сила на въздействието си зеленият чай и червеното вино, което предпазва от пагубното въздействие на свободните радикали. Също така масло притежава анти-мутагенни свойства, има детоксикационно действие, което се изявява особено ясно при пушачи. Понижава нивото на захарта в кръвта, предотвратява сърдечно-съдовите заболявания, помага при затлъстяването/наднорменото тегло, а също така, според данните на някои авторитетни изследвания, наровото масло е способно да пусне механизма за самоунищожаването на раковите клетки.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви