Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Мениджмънт, Ценности, комуникации, промяна, Маргарита Харизанова, Милчо Мирчев, Надя Миронова

  • Мениджмънт, Ценности, комуникации, промяна, Маргарита Харизанова, Милчо Мирчев, Надя Миронова
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: използвано
  • Доставката се поема от: купувача

Мениджмънт - Маргарита Харизанова, Милчо Мирчев, Надя МироноваКатегория: Мениджмънт и човешки ресурсиИздателство: Издателски комплекс - УНССГодина: 2006Cтраници: 429Забележка: Здраво книжно тяло, тук-там е подчертавано.Налични бройки: 1Език: БългарскиГрад на издаване: СофияКорици: мекиISBN: 9548600242Размери:  165/235/0 ммКлючови думи:  книги за мениджмънт, управление, споделен
опитЦелта на авторския колектив е да Ви представи модерното знание по мениджмънт. Паралелно с това го потвърждаваме с добрите и успешни практики на бизнес организациите - български и чуждестранни. Илюстрираме модерния инструментариум, използван от мениджърите и специалистите в реалното управление -подходи, принципи, политики, стратегии, планове, методи и техники.
Организациите, работещи в безпрецедентно променяща се среда търсят нови стандарти и иновации в управлението, което да ги направи различни и уникални. Новостите са насочени към създаване на модерни стратегии и политики, към формиране на екипи, нови ценностни системи и такива за мотивиране на персонала и удовлетворяване на клиентите.
Предлаганата книга разглежда теоретичните и практически проблеми на мениджмънта. Материалът е структуриран в пет раздела, всеки от които съдържа определен брой теми. Всяка тема е представена по един и същ начин: основни теоретични постановки, илюстрирани с успешни практики, новости и направления за развитие на мениджмънта в бъдеще, въпроси за самоподготовка и проверка на усвоения материал и използвана литература. Паралелното изложение на теория и практика улеснява усвояването на знанията и уменията. Екипът е убеден, че практиката е много пъстра и интригуваща и една книга по мениджмънт трябва да я демонстрира чрез мениджърите и решенията, които те вземат.

КОМЕНТАР

Остави оценка: