Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Мотел Нощувки Плевен - крайпътен мотел - комплекс В село 2 * 20 легла

 • Мотел Нощувки Плевен - крайпътен мотел - комплекс В село 2 * 20 легла
 • Мотел Нощувки Плевен - крайпътен мотел - комплекс В село 2 * 20 легла
 • Мотел Нощувки Плевен - крайпътен мотел - комплекс В село 2 * 20 легла
 • Мотел Нощувки Плевен - крайпътен мотел - комплекс В село 2 * 20 легла
 • оценка:
 •  0/5

  Удобно място за отдих и нощувка сред зеленина и спокойствие в
  района на Плевен и в непосредствена близост до главен път
  Е83 – София - Букурещ!!!
  Вила Фретли е удобен крайпътен мотел - комплекс на главен път Е-83 София – Букурещ и притежава 5 броя двойни и 2 броя семейни бунгала, всичките общо с 20 места, стара реставрирана къща с предназначение за ресторант, открита и закрита градина към ресторанта, заседателна зала и такава за игри. Притежаваме и около 1 декар зелена площ - градина в непосредствена близост до парк и на около километър от язовир ”Горни Дъбник”, находящи се в село Горни Дъбник, област Плевен.
  Къщата е построена 1932 година и е реставрирана през 2010 година.
  Помещенията са оставени в автентичният им вариант с малки прозорци и гредоред.
  Капацитета за настаняване е 18 – 20 човека за бунгалата, 60 места за ресторанта в къщата ( в отделни помещения) и 100 места в градината.
  За кухнята се грижи готвач и персонал с 30 години професионален опит в българската национална кухня и млад готвач с новаторски рецепти от цял свят.
  Бунгалата са нови, със съвременно оборудване и всичко необходимо за вашия комфорт – баня с тоалетна и топла вода, гардероб, телевизори с кабелна телевизия, интернет, паркинг и др.
  Комплекса е удобен за семейни тържества, фирмени мероприятия ( срещи, тиймбилдинг), туристически групи минаващи по този маршрут, любители на лова и риболова, хора, пътуващи по главен път Е83 и други.
  Разполагаме с многофункционална, оборудвана с мултимедия и озвучаване заседателна зала, подходяща за провеждането на различни мероприятия - семинари, обучения, лекции, срещи, детски партита и др. Капацитета на залата е минимум 20 души, като може да се добавят допълнителни места до 30 души.
  Част от персонала владее чужди езици и може да комуникира на 6 езика.
  Района предлага туристически забележителности за които може да се информирате подробно на нашият сайт в рубриката „Туризъм”.
  За по-подробна информация и резервации, моля звънете на посочените телефони - г-жа Мериън Белин

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви