Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 16.10.2016 20:55 !

Мрежа за пакетиране на дърва за огрев на палети

  • Мрежа за пакетиране на дърва за огрев на палети
  • Мрежа за пакетиране на дърва за огрев на палети
  • оценка:
  •  0/5
  • Състояние: ново
  • Доставката се поема от: купувача

Марина Ромеа ЕООД продава ролки с испанска мрежа за ръчно опаковане на нацепени дърва за огрев на палети. Изработена е от полиетилен и е навита на ролка. Характеризира се с голяма здравина и гъвкавост.
Ширина: 50см
Дължина: 1000 метра в ролка
Цвят:прозрачен
Най - важната й функция е да гарантира дишане на опакованите с нея дърва по време на транспорт и съхранение. Осигурява циркулиране на въздуха на палетизираните дърва за огрев и ги подържа да стоят стабилни, стегнати и здрави на палета. Дава възможност за максимален въздушен поток при транспортиране и складиране на дървата . През отворите на мрежата излиза влагата. Тази опаковка спомага за последващото съхнене на дървесината, за да се достигне максимална калоричност по време на изгарянето.
Oсигурява най-добрите условия за естественото изсушаване на дървесината.Огромно влияние върху дoброто горене и максималното отдаване на топлината от дървото оказва влажността на дървесината. За постигане на най-добри резултати при изгарянето, влажността на дървото не трябва да надвишава 30%.
Цена на ролка с 1000 метра мрежа: 46.80 лв
Ние знаем колко ценно е вашето време. Затова „Марина Ромеа Ви предлага да се възползвате от дистанционното пазаруване на мрежа за опаковане на нацепени дърва за огрев– чрез Интернет или по телефона, за да можете да извършвате своите покупки директно от дома си или от офиса по всяко удобно за Вас време – 7 дни в седмицата. При това с удобството без да напускате дома или офиса си. Фирмата извършва доставки на ролки с мрежа до всеки един град и село в България! Гарантирана експресна доставка до 24 часа по куриер(ЕКОНТ, СПИДИ, ТИП ТОП КУРИЕР, ЛЕО ЕКСПРЕС, ЕВРОПЪТ) с наложен платеж в цялата страна до Вашия магазин, офис или дом в удобно за Вас време. Доставката се извършва с 20 процента отстъпка от куриерската тарифа за всички наши клиенти! Телефон за поръчки и доставка: 0887843478

КОМЕНТАР

Остави оценка:

Подобни обяви