Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Мумио, мумия за лечение на кости от Кушла

 • Мумио, мумия за лечение на кости от Кушла
 • Мумио, мумия за лечение на кости от Кушла
 • Мумио, мумия за лечение на кости от Кушла
 • Мумио, мумия за лечение на кости от Кушла
 • оценка:
 •  0/5

  Единственото находище в света на природния лечебен минерал, лекуваща счупено, напукано, артрити и всичко свързано с костната система се намира в Родопите.
  Казват му още мумия, планински балсам, планинска мумия, черното злато. Мумията представлява подземна жила, която се намира на 2-3 метра дълбочина и доста трудно се добива.
  Тайната на мумиото (мумията) е че съдържа атомен (йонен) калций, който директно се абсорбира от организма.
  За един месец се възстановява която и да е счупена кост. Използва се хора имащи оплаквания с здравината на костите, от възрастни за профилактика на костите и най вече за счупени кости при катастрофи и битови инциденти.
  Прием на Мумио освен че въстановява бързо счупени кости и спомага за здрави кости и здрави стави и лекува артрит.
  Мумио служи за профилактика на остеопорозата.
  Учените са категорични природния продукт има невероятна сила, счупените кости и ставните болести заздравяват по-
  бързо с пиене на ”мумия”, отколкото при лечение с лекарства.
  Но никой от тях не може да обясни произхода на мумията, но все по-често се прокрадва теорията за скална симбиоза, образувала се преди хиляди години, криеща огромна енергия в себе си при самото си образуване.
  За костите и ставите е чудодеен лек, защото е богато на калций, калий, магнезий, цинк, желязо и много още. Засилва регенериращите процеси многократно.
  Сред Кушленци, които са около 50 възрастни, няма куцащи или прегърбени. Местните хора от векове употребяват родопското мумио за своите болежки.
  В миналото всички родопски кехаи пращали по един ратай към Кушла в късна есен за да натовари от Кушленското мумио. Те лекували краката на овцете когато ги карали към Беломорието. По пътя от много от овцете окуцявали. След шиниране и превръзка с мумията за няколко дена се възстановявали.
  Всички в Родопите са знаели. че мумиото укрепва костната система и спомага за бързото възстановяване на най-различни костни счупвания. Затова през хилядолетията е събрало стотици легенди около себе си.
  Но по време на социализма се забравило за лечебния лек, защото село Кушла е на няма и 200 метра от самата граница с Гърция, която навремето беше неприятелска на нас държава. Там се е влизало само с разрешение на полицията.
  С мумята могат да се правят превръзки на болното място, но най-полезна е ако се пие, разтворена във вода, като този процес отнема около един ден.
  Слага се еднократно в 5 литра вода или два пъти в 3 литров съд и се разбърква няколко пъти. След 12 часа и около поне три разбърквания, се изчаква разтвора да се утаи. Продукта е изцяло натурален, само се разбърква във вода, изчаква се да се утаи, прецежда се и се пие вместо вода.
  Организма не може да се предозира, защото ако има излишък, се изхвърля урината, потта и др.
  Тънкостта е да престои поне 12 часа всеки път, за да се разтвори калция и всички съпътстващи лечебни вещества. В опаковката има смлян на прах от лечебния минерал за по-лесна разтворимост във водата.
  За чупени кости човек се възстановява за месец, но е хубаво поне още един месец да се пие профилактично. Това е някъде около 25-30 опаковки. За профилактика при възрастни поне две седмици през три месеца, което е 5-7 опаковки.

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви