Сайт за безплатни обяви - Samo.bg

Внимание ! Обявата е изтекла на 25.05.2017 15:15 !

На Едро Уред за пестене на гориво Fuel Shark Saver

 • На Едро Уред за пестене на гориво Fuel Shark Saver
 • На Едро Уред за пестене на гориво Fuel Shark Saver
 • оценка:
 •  0/5

  Scratch Remover е уникална система, използваща технология наречена ”пластична деформация”, която ефективно премахва драскотини в дълбочина от всички бои и покрития бързо и безопасно и практически завинаги, спестявайки Ви стотици левове за ремонт!
  Премахването на драскотините става много бързо и лесно. Тя може да премахне, дори дълбоки прорези в боята само за 4 - 5 минути. Подходяща за всякакви цветове автомобили.
  Как да я използвате?
  Нанесете от гела Quixx polish 1 върху надрасканата повърхност и започнете да търкате отгоре с врътеливи движения с предназначения специален уред за това. След това използвайте втория гел за полиране до блясък. Трябва да ненесете двойно по - голямо количество от него и отново да изпозвате уреда, докато повърхонстта не блесне. Това става горе - долу за около 2 мин. Изчакайте 10 минути, измийте с топла вода и подсушете. След това ще установите, че неприятните драсотини вече са изчезнали и то завинаги!
  Комплектът съдържа: 1 бр. приставка за нанасяне и полиране - Simoniz, 1 бр. микрофибърна кърпа, 1 бр. приставка за нанасяне и полиране, която е бонус към комплекта и 2 бр. батерии АА.
  Възвърнете блясъка на вашия автомобил сега! Вземете своя Quixx Scratch Remover от нашия онлайн магазин Уау.bg и няма да съжалявате за нищо, освен за това, че не сте го пробвали преди!

  КОМЕНТАР

  Остави оценка:

  Подобни обяви